kloda Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 (edytowane) Podczas zderzenia z sarną pękła mi szpilka od mocowania koła. Mój problem polega na tym iż nie wiem czy jest ona wykręcana. Proszę o w miarę szybką odpowiedź. załączam zdj. Zdjęcie Próbowałem skontrowanymi nakrętkami, zaciskiami i nie idzie a boję się na siłę nie więdząc czy jest na 100% wykręcane Edytowane 20 Sierpnia 2010 przez kloda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółf Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Powinna być wykręcana, podobnie jak szpilki wydechu, ja wykręcałem je wkrętarką. Ale zaczekaj jeszcze na wypowiedź kogoś bardziej kompetentnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Powinna byc wykrecana, z tym ze zapewne trudno ja bedzie wykrecic jezeli od nowosci nie byla ruszana a tak zapewnie bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloda Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dziękuje za pomoc chwyciliśmy z kumplem i jakoś poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi