walko69 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nie lepiej :bigrazz: Chyba logiczne jest to, ze jezeli sa cztery talony, to cztery najwyzsze kwoty wygrywaja. Przy rownych kwotach liczy sie kolejnosc. Tez lubie porzadek, tym samym aktualna licytacja wyglada nastepujaco: 1 talon - Piotrek79 - 35 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Aganieszka 30 zł 4 talon - Robcio - 25zl Zdrowka! R. :icon_biggrin: W takim razie jeśłi sie nie pomyliłem i czaje o co kaman to 33.50 za talon na pizze. scootersklep.pl przekazuje na licytacje rękawice motocyklowe firmy BELPAK rozmiar XL. http://scootersklep.pl/rekawice-skorzane-b...8042-p-382.html Tutaj jest ich cały opis (Made in EU) Oby osiągnęły jak najwyższą cenę. Licytacja od 1 zł. Całość pieniędzy z nich zarobionych przekazane zostanie na akcje Moto Mikołaje 2010. Miejsce gdzie można obejrzeć i przymierzyć towar na stronie sklepu, w zakładce DOJAZD Licytacja potrwa do środy (1.12.10) To oferta kolegi z Grupy Lublin, na którą Robcio wrzucił już 35 zł WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH!!! :buttrock: :notworthy: :notworthy: Witam. 50 zł za rękawice. Przydadzą się większe ..)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 W takim razie jeśłi sie nie pomyliłem i czaje o co kaman to 33.50 za talon na pizze.[...] Podbijam do 50zl za talon :flesje: [...] 50 zł za rękawice. Przydadzą się większe ..)) Aktualnie cena rekawic wynosi 90zl... zvierzak podbil dzis po 20-tej :lalag: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Podbijam do 50zl za talon :flesje: Aktualnie cena rekawic wynosi 90zl... zvierzak podbil dzis po 20-tej :lalag: ok a to podbicie zvierzaka to gdzie? :eek: Albo mi sie coś na oczy rzuciło albo jest jeszcze jedno miejsce gdzie mozna licytowac wystawione przedmioty. Proszę o wyczerpująca i rozwiewajacą wszelkie watpliwośći odpowiedx. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ok a to podbicie zvierzaka to gdzie? :eek: Albo mi sie coś na oczy rzuciło albo jest jeszcze jedno miejsce gdzie mozna licytowac wystawione przedmioty. Proszę o wyczerpująca i rozwiewajacą wszelkie watpliwośći odpowiedx. :) Licytacje sa prowadzone jednoczesnie na dwoch forach... link Czy rozwialem wszelkie Twoje watpliwosci? :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Licytacje sa prowadzone jednoczesnie na dwoch forach... link Czy rozwialem wszelkie Twoje watpliwosci? :biggrin: :notworthy: ale mam chociaż pizze :icon_razz: ......chyba.... Edytowane 26 Listopada 2010 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 WITAM WSZYSTKICH mam zaszczyt ogłosić listę pizzowych LAUREATÓW 1talon--Piotrek 79--35 zł :clap: 2talon--walko 69--33,5 zł :clap: 3talon--Adel--30 zł :clap: 4talon--Aganieszka--30 zł :clap: DZIĘKI DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW LICYTACJI :notworthy: talony od dzisiaj do odbioru i realizacji w rumsztyku Kunickiego 98 - dzisiaj bar czynny tylko do 18-Andrzejki w razie pytań proszę dzwonić 662293612-Maciek :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 WITAM WSZYSTKICH mam zaszczyt ogłosić listę pizzowych LAUREATÓW 1talon--Piotrek 79--35 zł :clap: 2talon--walko 69--33,5 zł :clap: 3talon--Adel--30 zł :clap: 4talon--Aganieszka--30 zł :clap: DZIĘKI DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW LICYTACJI :notworthy: talony od dzisiaj do odbioru i realizacji w rumsztyku Kunickiego 98 - dzisiaj bar czynny tylko do 18-Andrzejki w razie pytań proszę dzwonić 662293612-Maciek :crossy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Yyyyy ale tutaj jest chyba blad :D Pare postow wyzej oferte walko69 przebil robcio do 50zl ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Podbijam do 50zl za talon :flesje: Aktualnie cena rekawic wynosi 90zl... zvierzak podbil dzis po 20-tej :lalag: Ivan161 masz rację bo pominięto Robcia ofertę przebijającą ofertę WALKO69. Czyli lista Laureatów powinna wyglądac następująco: WITAM WSZYSTKICH mam zaszczyt ogłosić listę pizzowych LAUREATÓW 1talon--Piotrek 79--35 zł clap.gif 2talon--walko 69--33,5 zł clap.gif( i tutaj zmiana) Robcio - 50 zł 3talon--Adel--30 zł clap.gif 4talon--Aganieszka--30 zł clap.gif DZIĘKI DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKÓW LICYTACJI notworthy.gif talony od dzisiaj do odbioru i realizacji w rumsztyku Kunickiego 98 - dzisiaj bar czynny tylko do 18-Andrzejki w razie pytań proszę dzwonić 662293612-Maciek crossy.gif Maciek dołóż jeszcze jeden talon dla Walko69 za 33,5 zł Czyli koniec licytacji pizzy i koniec licytacji kutrki, której właścicielem został ivan 161. Właścicielem rekawic został zvierzak. GRATULUJEMY!!! :clap: :clap: :clap: [/b] Pozdrawiam--- Joaśka Edytowane 28 Listopada 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Witam. No i sie spoznilem z licytaqcja jedzonka. Zwyciescom zycze smacznego. Czasu juz niewiele do mikolaja, ale moze jeszcze sie ktos zdecyduje cos ciekawego wrzucic na licytacje? Jesli pogoda nie odpusci i nie zrobis sie cieplej a przedewszystkim sucho na drodze to niestety ale w tym roku bede mosial pojawic sie na nozkach, nie podejme ryzyka przyjechania na moto. Napewno na miejscu cos wrczuce do puszeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 bije się w piersi za przeoczenie i przepraszam Robcia i Walko69 oczywiście talon dokładamy :notworthy: pieniążki można wpłacać na konto podane przez JOAŚKĘ lub do puszki w barze talony do realizacji w dowolnym terminie wrazie pytań proszę dzwonić Maciek ps. dzisiaj dostałem od kol moto nowe rękawice motocyklowe do wystawienia na aukcję pózniej przywiozę je do ŻABKI :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Pienądze za talon wpłacone. :biggrin: Nagrodę odborę ... jeszcze nie wiem kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 bije się w piersi za przeoczenie i przepraszam Robcia i Walko69 oczywiście talon dokładamy :notworthy: pieniążki można wpłacać na konto podane przez JOAŚKĘ lub do puszki w barze talony do realizacji w dowolnym terminie wrazie pytań proszę dzwonić Maciek ps. dzisiaj dostałem od kol moto nowe rękawice motocyklowe do wystawienia na aukcję pózniej przywiozę je do ŻABKI :buttrock: Dziękuję Ci Macieju za dostarczenie rękawic, które wystawiamy na aukcję. Są to rękawice HIPORA rozm. M tekstylne ze skórzanymi wstawkami. Przekazała je osoba udostępniając stronę www. barcoracing.pl CENA WYWOŁAWCZA: 20ZŁ . LICYTACJA TRWA DO PIĄTKU 3 GRUDNIA GODZ. 23.59. WARTO LICYTOWAĆ.!!!! RĘKAWICE DO OBEJRZENIA W NASZYM DOMCIU LUB SKLEPIE. Pozdrawiam--- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 bije się w piersi za przeoczenie i przepraszam Robcia i Walko69 oczywiście talon dokładamy :notworthy: pieniążki można wpłacać na konto podane przez JOAŚKĘ lub do puszki w barze talony do realizacji w dowolnym terminie wrazie pytań proszę dzwonić Maciek ps. dzisiaj dostałem od kol moto nowe rękawice motocyklowe do wystawienia na aukcję pózniej przywiozę je do ŻABKI :buttrock: Witam. W takim razie pieniądze przywioze do baru we środę lub najpóźniej we czwartek. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilask Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 (edytowane) Z tego co się orientuje 5 grudnia w niedziele w barze Route 18 na Kaprysowej będą organizowane rockowe mikołajki, impreza z dobrą muzą i występ zespołów Altercore, Panta koina i Ecce homo, myślę że dobra sprawa na udane zakończenie dnia i całej mikołajowej akcji Edytowane 30 Listopada 2010 przez pilask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi