JOAŚKA Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 O... :P Łajza :P Daję 400zł za kurs na kategorię A WITAM! Jest już chętny na kat.A i daje 400zł( HAJO)- Dziękuję :clap: Kategoria B czeka. Sa juz pierwsi sponsorzy czyli Żabka i Wrigley Poland. Działam dalej i przypominam,że wszelka pomoc mile widziana. Jesli ktos może zaoferować gadżet bądź usługe lub coś w tym rodzaju na aukję,z której środki pójdą na organizację imprezy to wielkie dzięki Pozdrawiam --- Joaska WITAM! Z ogromną przyjemnością cytuję post Szefostwa Moto GP: :clap: :clap: :clap: "Moto-GP wchodzi jak co roku w akcję :) Serwis Moto-GP oferuje darmowy serwis maszyny po sezonie i zniżkę 20% na zakup ewentualnych części. Jeśli wystawisz aukcję na Allegro to cena od 1 zł, jeśli inaczej to cena od 100 zł. Salon Moto-GP przekaże na aukcję kurtkę Sparx model Blade r.M czarno-szaro-niebieska z ceną jak powyżej." Do aukcji dołączam : 1.Przegląd moto po sezonie + 20% zniżki na zakup ewentualnych cześci - CENA WYWOŁAWCZA 100ZŁ 2.Kurtka SPARX model BLADER r.M czarno-szaro-niebieska - CENA WYWOŁAWCZA 100ZŁ Pozdrawiam --- Joaśka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jakby jeszcze jakieś zdjęcie kurtki to by było super! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 16 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Jakby jeszcze jakieś zdjęcie kurtki to by było super! :) WITAM! Kurtke odbiorę jutro tj w piatek 17.09 z Moto GP . Zrobię fotkę i zamieszczę w temacie. Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Cena kursu na prawko A podbijam - 450zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 daję 100zł za przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 WITAM! Wklejam post Marcina ,który napisał: "Ja i firma którą reprezentuje przyłączamy się do akcji całym sercem. Po uzgodnieniach dzisiejszych z Joasią stanie u mnie na placówce kolejna puszka a z racji branży w której pracuje fundujemy dla dzieciaków modele do sklejania na zimowe wieczory i oczywiście uśmiechy :) Ze swojej prywatnej strony przekazuje na licytację naszywki motocyklowe ;) Popierajcie akcje i wspierajcie ! Razem możemy więcej ! Ogromnie dziękuję!!!!! :clap: :clap: :clap: Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 WITAM! Kurtke odbiorę jutro tj w piatek 17.09 z Moto GP . Zrobię fotkę i zamieszczę w temacie. Joaśka Witam. Czy jest już gdzieś zdjęcie "tej" kurtki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 [...] przekazuje na licytację naszywki motocyklowe ;)[...] Jak wygladaja te naszywki? Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 (edytowane) WITAM! Jutro ( 23:59)kończy sie licytacja prawa jazdy kat.A oraz przeglądu moto. pozostają jeszcze : 1. Kat.B - prawo jazdy 2. Kurtka. 3. Naszywki moto Fotki naszywek i kurtki wrzucę dziś wieczorem ponieważ natłok obowiązków uniemożliwił mi zrobienie tego wcześniej. Mam nadzieję,że pojawią się następne gadżety do aukcji. Każdy przedmiot czy usługa będą licytowane przez miesiąc. Po zakończeniu licytacji osoba,która została posiadaczem danej pozycji wpłaca pieniądze na konto 73 1240 2496 1111 0010 3131 7477 Joanna Stępień -- Bank PKO SA , otrzymuje pisemne podziękowania za udział w licytacji i juz jest pełnoprawnym posiadaczem wylicytowanego przedmiotu. Pracuję dalej bo czas leci. Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Edytowane 29 Września 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 (edytowane) :banghead: Edytowane 1 Października 2010 przez walko69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 2 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) WITAM! Natłok zajęć uniemozliwił mi wczesniejsze wejście na FM. Przepraszam!!! Zakończyła się aukcja prawa jazdy kat.A -----wylicytował je FRANKLIN za kwotę 450 zł. GRATULACJE! :clap: oraz aukcja przeglądu moto ufundowanego przez moto GP --- nabywca ADEL. GRATULACJE!!! :clap: Pozostałe gadżety czekają do 15 pażdziernika na chętnych licytujących. ADEL i FRANKLIN !!! Podałam nr konta do wpłaty za aukcje . Po wpłaciie otrzymujecie potwierdzenie transakcji, podziękowania i macie to, co kupiliście. Dziękuję i prosze śledzić temat dalej. Wszystkich czekających na fotki kurtki i naszywek :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: . Ja nie wiem jak się nazywam tyle mam zajęć.. Może łikend pozwoli wrzucić fotki :banghead: :banghead: Joaśka Edytowane 2 Października 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) WITAM! Mikołajki coraz bliżej,przygotowania trwają. 1. Nie kupujcie czapek Mikołaja bo w tym roku są zamówione z logiem Akcji i będą do odebrania w Moto GP. Rider"s Pubie oraz w sklepie Żabka na Staffa ,który prowadzę. CENA czapki to: 5 zł. Zamówiłam 150 sztuk. Dotrą we środę i na koniec tygodnia tj 20 listopada będa do odbioru.To taka pamiątka z imprezy. 2.Puszki stoja w miejscach różnych 3. Plakaty będą lada dzień 4. Plan Imprezy: 5 grudnia 2010r. godz.11.00 spotkanie na Placu Zamkowym O godz.11.30 wyjazd na paradę ulicami miasta do Domu Dziecka jak w roku ubiegłym Spotkanie z dziećmi ,prezenty etc.... i rzecz jasna wspólne fotki. Wracamy do Cenrum o godz.13.00 i pod Ratuszem bawimy się do 15.00. Konkursy dla Dzieci, słodycze ,gadżety dla najmłodszych. Wybierzemy najciekawiej ubrany motocykl, aj ego właściciel otrzyma nagrodę. dzieci wybiora także najfajniej przebranego motocyklistę. Nagroda równiez przewidziana i to w dwóch wariantach: żeńskim i męskim. Po rozmowie z Dyrektorem DD wiem juz co im potrzeba- głównie drobny sprzet sportowy. I tutaj niestety zaczynaja się schody bo jakieś gadżety kilka firm podrzuci ale finanse są skąpe.A wszystko od czapek ,plakatów ,itp kosztuje. [MOJA OGROMNA PROŚBA!!!! Wzorem innych dużych miast zróbmy zbiórkę pieniędzy w ustalonej kwocie czyli taka cegiełkę . Moja propozycjast to 20 zł od osoby Można wrzucać do puszek ,można wpłacac na konto: [/b] 73 1240 2496 1111 0010 3131 7477 Joanna Stępień -- Bank PKO SA Joanna Stępień ( w tytule wpłaty Nick i MIKOŁAJKI 2010. Powiem uczciwie . Impreza zniknie w tym roku z kalendarza jesli nie będzie wsparcia finansowego. Sponsorzy mówią,że nie mają. A jak do tej pory oprócz wpływu a aukcji Kursów na prawo jazdy ,przeglądu i kurtki nie ma ani grosika z innych źródeł. Proszę !!! Postarajcie się! Może znacie jakichś darczyńców. Może macie cos na aukcję lub zwyczajnie dołóżcie cegiełkę w postaci 20 zł na tę imprezę. Ostateczny termin zbierania funduszy to 4 grudnia ( sobota) Jesli nie będzie finansów impreza NIE ODBĘDZIE SIĘ!!!! Pozdrawiam --- Joaśka ( NULKA) PS AFTYS! Przenieś temat do Przyklejonych Edytowane 14 Listopada 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Na 73,379% się pojawię :] A co do cegiełki to zrobię co będę mógł...studentuje więc wiadomo;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 no, ja się z Ostrowca wybieram :biggrin: oby śnieg padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 WITAM! Tak wygląda kurtka wystawiona licytację: http://picasaweb.google.com/czesioLsm/144_PANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi