Aganieszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 talon-3--2 pizze i popitka talon-4--2 pizze i popitka To ja zapoczątkuję licytację talonu 4 - 15 zł :wink: Coś pomieszaliście z tamtymi talonami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 troszeczkę się namieszało :icon_eek: może niech licytujący podają nr. talonu ikwotę proponowaną :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Spróbuję to rozszyfrować (poprawcie mnie, jeżeli się mylę :)): 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon 4 talon - Aganieszka - 15 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 3 talon 20 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 AGNIESZKO możesz pracować jako szyfrantka :clap: teraz jest b.czytelnie DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Spróbuję to rozszyfrować (poprawcie mnie, jeżeli się mylę :)): 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon 4 talon - Aganieszka - 15 zł A dlaczego w tym zestawieniu zabraklo Robcia? Wczoraj dalem 25zl :icon_razz: 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Robcio -25zl 4 talon - qpa - 20 zł Licytujemy dalej! Podobno pyszne pizze u Isztvana :smile: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 (edytowane) A dlaczego w tym zestawieniu zabraklo Robcia? Wczoraj dalem 25zl :icon_razz: Ponieważ: 2 talon - Adel - 20zl ...juz nie wiem za ktory talon, ale 25zl od Robcia :smile: Twoja odpowiedź dotyczyła talonu 2. Post #42 potem: 30 zł za talon Więc talon 2, który Ty, Robciu, licytowałeś podpił Adel do 30 zł. A dopiero potem ISZTVAN-70 dodał kolejne 2 talony :) 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Robcio -25zl 4 talon - qpa - 20 zł Licytujemy dalej! Podobno pyszne pizze u Isztvana :smile: 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Robcio - 25zl 4 talon - Aganieszka 30 zł Porządek musi być :) :crossy: Edytowane 24 Listopada 2010 przez Aganieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISZTVAN-70 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 porządek jest najważniejszy więc po zakończeniu licytacji talony będą do odebrania ikonsumpcji w RUMSZTYKU -KUNICKIEGO-98 zadeklarowane kwoty będzie można wrzucić do skarbonki mikołajkowej jeśli ktoś będzie dopiero na niedzielnych mikołajkach odbierze talon na miejscu a po imprezie czas się posilić dzięki i smacznego :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 [...] Porządek musi być :) :crossy: Niechaj tak bedzie..., poprostu myslalem, ze nie ma znaczenia nr talonu. Dla mnie oczywiste bylo to, ze cztery najwyzsze kwoty wygrywaja :icon_biggrin: :icon_exclaim: Daje 35zl na poczatek licytacji rekawic Belpak :smile: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 26 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 scootersklep.pl przekazuje na licytacje rękawice motocyklowe firmy BELPAK rozmiar XL. http://scootersklep.pl/rekawice-skorzane-b...8042-p-382.html Tutaj jest ich cały opis (Made in EU) Oby osiągnęły jak najwyższą cenę. Licytacja od 1 zł. Całość pieniędzy z nich zarobionych przekazane zostanie na akcje Moto Mikołaje 2010. Miejsce gdzie można obejrzeć i przymierzyć towar na stronie sklepu, w zakładce DOJAZD Licytacja potrwa do środy (1.12.10) To oferta kolegi z Grupy Lublin, na którą Robcio wrzucił już 35 zł WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH!!! :buttrock: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Niechaj tak bedzie..., poprostu myslalem, ze nie ma znaczenia nr talonu. Dla mnie oczywiste bylo to, ze cztery najwyzsze kwoty wygrywaja :icon_biggrin: A jakby 5 osób napisało 'Daję 50 zł' to komu nie dać? :icon_razz: Absolutnie się z Tobą zgadzam, Robciu :notworthy: ale jestem pedantką i musiałam napisać ładnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ja też lubię mieć porządek w papierach, więc uważam, że post Agnieszki był jak najbardziej wskazany :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek79 Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Podbijam za talon daję 35 zł Pomysł z czterema najwyższymi kwotami jest jak najbardziej słuszny. Cztery najwyższe kwoty wygrywają. Jeżeli będzie na przykład 5 ofert po 50 zł ostatnia złożona oferta się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 a nie lepiej po prostu kopiować, tę wiadomość i podbijać który się chce talon? 1 talon - Piotrek79 - 30 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Robcio - 25zl 4 talon - Aganieszka 30 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 a nie lepiej [...] podbijać który się chce talon? [...] Nie lepiej :bigrazz: Chyba logiczne jest to, ze jezeli sa cztery talony, to cztery najwyzsze kwoty wygrywaja. Przy rownych kwotach liczy sie kolejnosc. Tez lubie porzadek, tym samym aktualna licytacja wyglada nastepujaco: 1 talon - Piotrek79 - 35 zł 2 talon - Adel - 30 zł 3 talon - Aganieszka 30 zł 4 talon - Robcio - 25zl Zdrowka! R. :icon_biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi