Robertso444 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Popatrz na VZ 800 Marauder cena przystępna i jak na pierwsze moto to ja jestem bardzo zdowolony i jak jeździmy w grupie to virago wygląda mizernie przy VZ-cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Cena niewiele mniejsza od DagStara. Zastanawiam się jednak nad Virago 535... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zastanawiam się jednak nad Virago 535... to przestań. ten motocykl jest mały. wiem, bo miałem - a byłem wtedy szczuplejszy :icon_razz: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No, może 178cm. Znowu się zacznie, ale interesują mnie tylko "bliskie" oferty! Chciałbym Shadowkę, ale nie ma żadnej interesującej w okolicy nie licząc Wygiełzowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No, może 178cm. Znowu się zacznie, ale interesują mnie tylko "bliskie" oferty! Chciałbym Shadowkę, ale nie ma żadnej interesującej w okolicy nie licząc Wygiełzowa :D Nie mówie, że masz jeździć po całej Polsce, ale jednak ograniczając się do bliskiej okolicy sporo możesz tracić. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dydzio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Mieszkając w Katowicach ciężko mówić o bliskiej okolicy, w końcu to GOP. Myślę o lokalizacji do 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertso444 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 (edytowane) Ja jak bym miał wybrać pomiędzy virago a shadow to bym patrzył przy hondach Edytowane 9 Września 2010 przez Robertso444 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi