matiuss90 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam, mam do sprzedania motocykl Honda CBR 600 F2. Moto jest z 1992 roku, zostało sprowadzone z Włoch, pierwsza rejestracja w kraju to uwaga, 2010 roku. Jestem jej pierwszym właścicielem w kraju, sprzedaje ponieważ pilnie potrzebuje pieniędzy. Po szczegóły proszę o kontakt na gg: 25624884 bądź na maila: [email protected] Jeśli interesuje Cię ta oferta napisz, wyśle zdjęcia, filmy oraz dokładnie opisze cały motocykl. Moto jest w 100% sprawe, w ciągłej eksploatacji, wsiadać i jechać, żadnego wkładu finansowego! Co do ceny to moto jest w naprawde rewelacyjnym stanie i licze na dobre oferty ale myśle że możemy się dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Moto jest z 1992 roku, zostało sprowadzone z Włoch, pierwsza rejestracja w kraju to uwaga, 2010 roku. Zartujesz sobie? Z ktorego ma niby byc jak jest dopiero co sprowadzone? Wrzuc zdjecia na imageshack i podaj cene. Powoli rozgladam sie za moto, ale nie dajesz zadnych konkretow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiuss90 Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Czemu mam żartować ? moto zostało sprowadzone bodajże w 2009 roku do Polski a w 2010 dokładnie w Maju zarejestrowane przeze mnie. Foty wrzuce dzisiaj wieczorem bo zaraz wyjezdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi