sabre1100 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 wysuniete do przodu podnozki czy ktos wie gdzie mozna takie dorobic najlepier Warszaw lub okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitner Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam Zobacz może takie coś cie interesuje http://allegro.pl/item1186534692_podnozki_..._custom_hd.html Ja kupiłem je do swojego projektu co prawda po niższej cenie. Ogólnie na zdjeciu wygladaja masywniej a w rzyczywistosci nie są az tak duże zwłaszcza podnózki pod nogi dlatego wykorzystuje tylko same ciegna i koncówki a same podnózki dorabiam a tamte wykorzystam jako podnozki do pasażera chodz nie wiem czy bedzie dla niego jeszcze miejsce ale zobacz sobie zadzwon ponegocjuj moze i daj znac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alonzoo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak chcesz cos odjechanego, innego to pisz [email protected] www.customparts.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi