666 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 WitamGdzie mozna znalezc serwisowke do ETZ 150 91 . ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ftp://ftp:[email protected]/Upload/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 dzieki za linkusia ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Witam..niestety mój kolega właściciel wyżej wymienionego serwera ftp wziął się za porządki i usunął wszytsko co miałem na tym serwie zgromadzone....ale większośc materiałów pochodziła ze strone http://2takt.w.interia.pl/ tylko z ta stronka jest taki bajer ze mam dosyć maly godzinny transfer...czasem może wyskoczyć komunikat żę transfer został przekroczony ;) w takim razie należy spróbowac później... :) :D Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
666 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wlasnie zauwazylem to ze na tym serwku nic nie ma ale ten link co podales dziala i jest cacy ;) dzieki za pomoc :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi