KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pokaż Fotkę Siebie to na pewno się znajdzie kilku Jelenii :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pokaż Fotkę Siebie to na pewno się znajdzie kilku Jelenii :biggrin: Tu nie chodzi o znalezienie jeleni... Tylko o znalezienie osób które beda chciały pomóc... gdybym miała tylu znajomych nie było by problemu natomiast ich nie mam. * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pokaż fotki to może znajdzie się wileu znajomych :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pokaż fotki to może znajdzie się wileu znajomych :biggrin: porsze bardzo wrzuona ;p nie mam w chwili obecnej fajnych fotek :) * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 23 lata? hmmm................ MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Proszę o pomoc motocyklistów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chetnych do pomocy motocyklistów porsze o przyjazd na 21.00 na róg ul Marszałkowskiej i Świetokrzyskiej. do zobaczenia :) P. S. Z góry dzieki za pomoc * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A to dzisiaj? :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jeździsz od niedawna i już GSXR-em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A to dzisiaj? :biggrin: tak dziś Jeździsz od niedawna i już GSXR-em? tak moj pierwszy moto i GSXR 600 wiem dośc mocny sprzęt jak na początek ale staram się jeżdzic ostrożnie w miare swoich mozliwości:) * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Guliwer, jak widać coś tam oczekiwałeś po pojechaniu, żeby przewieźć dziewczyny... skoro kogoś poznałes :) Niektórzy faceci nie są na pstryknięcie lasek, i nie czekają, aż jakaś mu pozwoli swoją dupeczkę przewieźć, a tak to zabrzmiało w poście koleżanki... i to czy była ładna czy brzydka niema znaczenia... ale ma znaczenie czy była miła... i taktowna... To tylko o to chodzi i to wcale nie znaczy, że faceci, którzy nie chcą ich zawieźć stoją pod McDonaldem... Myślę, że oczekujemy takiego samego szacunku jak kobiety i nie chcemy być traktowani przedmiotowo... to cała moja filozofia, a teraz wsiadam na moto i spadam na mazury :) pozdrawiam i życzę więcej poczucia humoru.. a dziewczyny i tak sobie poradzą ;) no coz nie bardzo rozumiem o co cho laski szukaja facetow ktorzy je przeleca na motorach jak ktos jest zainteresowany to niech pisze jak nie to sa inne tematy nie wiem po co to bicie piany milego na Mazurach i nie daj sie zadnej lasce badz prawdziwym macho. bez loda na sniadanie nawet na nia nie spojrzysz. niech nie mysli ze jestes latwy :icon_mrgreen: A to dzisiaj? :biggrin: Mr Moto Moto do dzieła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziushka Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 tak moj pierwszy moto i GSXR 600 wiem dośc mocny sprzęt jak na początek ale staram się jeżdzic ostrożnie w miare swoich mozliwości:) No dość wymagający sprzęt i nie wybaczający błędów. Szerokości i jeździj ostrożnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No dość wymagający sprzęt i nie wybaczający błędów. Szerokości i jeździj ostrożnie. dzięki :) staram sie jeżdzić ostroźnie Tobie również szerokości * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Mr Moto Moto do dzieła! A skąd wiesz że mnie tak niektórzy przezywają? :biggrin: Niestety nie dam rady .... mam 3300 km do Warszawy :bigrazz: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Pod McDonaldem na Swietokrzyskiej na pewno bedzie grupka mlodych gniewnych motorzystow. Moze nawet beda mieli ze soba kaski dodatkowe do wozenia bladzi. Taki na tym swiecie nie brakuje. Udanej zabawy. Moze sam sie tam pojawie to i mnie jakas ladna laska przewiezie... BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Powiem tyle, gdybym mieszkał w stolicy, lub nawet w odległości 40 km od niej to na pewno bym Ci\Wam pomógł, no ale niestety dziś nie dam rady wpaść do Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi