aftys6 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 To wezmę bo jechać pod namiot i nie zjeść kiełbaski z grilla albo ogniska to jak pić piwo z kufla z ułamanym uchem :icon_razz: olej tez postaram się zdobyć. To jak jedzie ktoś od nas z działu :icon_question: Marik u nas to większość jest a Lublina albo Lubartowa. :offtopic: byłem i rozpaliłem jedną kupkę ale że była mała i mnie nie satysfakcjonowało to rozpaliłem tą dwu metrowa i to był ogień :icon_twisted: Jakbyś napsiał kiedy chcesz mniej więcej jechać to moze by się ktoś odezwał ;] Bo teraz to nie wiadomo czy pytasz o sobote czy o piatek ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JURASKI Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 :crossy: OKS KTO CISNIE W PIĄTEK ????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Było zajekurwabiście :biggrin: Tradycja dotrzymana, japonia zakopana na Radawskiej ziemi :bigrazz: Jakby jeszcze wszelkie bóle minęły :cool: JURASKI, szykuj flachę albo wszystkie foty pójdą di publikacji ;D Ta zdobyta wczoraj na bramie weselnej nie wchodzi w grę :bigrazz: P.S Foty wrzucę wieczorem. Tymczasem gwiazda niedzielnego poranku ;p Gwaizda poranka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 [...] Tymczasem gwiazda niedzielnego poranku ;p Gwaizda poranka ;] Skubaniec... zapomnial wlozyc kask :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tymczasem gwiazda niedzielnego poranku ;p Gwaizda poranka ;] Hehe jest hardcorem :biggrin: Tym bardziej ze krążył tak sobie kilka minut po zlocie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 A to juz moje foty Milego oglądania. Jak ktoś ma coś jeszcze to wrzucac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zlot był super, organizacja na najwyższym poziomie. Przyjeżdżając w sobotę nie trzeba brać ze sobą prowiantu bo w cenie biletów są 4 posiłki i piwo :D Niech żałuje ten kto nie był ;] P.S nie zdzwoniliśmy się Aftys bo gdzieś zawieruszyłem telefon a gdy udało mi się go znaleźć był wyładowany i nigdzie cię nie dostrzegłem na polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Czułem lekki dyskomfort wieczorem z powodu mokrej całej odziezy i chlupania w butach ;] Nokia wytrzymała 3 minutowe zanurzenie w zalewie co świadczy o niej dobrze ;] A Ciebie Hipol to ze 3 razy widziałe nastukanego jak ruski szpadel ale jakos zawsze sie mijalismy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Określenie adekwatne do mojego sobotniego stanu, zmiksowałem w żołądku chyba wszystko co było tylko możliwe a do namiotu trafiłem czołgając się :] ale w ogólnym rozrachunku było wporzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Tymczasem gwiazda niedzielnego poranku ;p Gwaizda poranka ;] Jakos tak male zainteresowanie wzbudzil :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juryk1 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Aftys było zarąbiście. Glany już suche?? Pozdro dla całej ekipy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi