ernestZL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (edytowane) Po pierwsze: RF nie jest współczesnym sportem, tylko motocyklem, który lata świetności ma już dawno za sobą. Po drugie: nigdy nie był typowym sportem, tylko na siłę stylizowaną na Ferrari Testarossa (boczne chrapy) tańszą alternatywą dla GSX-Rów. tak czy siak na swoje lata wyglada w hoooy ładnie :biggrin: -nawet dzisiaj zadbane RF cieszy oko-w przeciwieństwie do tego duka... Ptysiornia, spokojnie, troszkę zbyt brutalnie to przedstawiłeś/aś, jeszcze sobie teraz kolega Ernest krzywdę gotów zrobić :smile: no zmiażdżył mnie tymi "nowościami" przytoczonymi z katalogu Motocykle Świata... :biggrin: ja kurde myślałem że to jest model pomiędzy K6 i K8... codziennie człowiek się uczy czegoś nowego :flesje: Edytowane 23 Sierpnia 2010 przez ernestZL Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 nawet dzisiaj zadbane RF cieszy oko-w przeciwieństwie do tego duka... Rzekł gość, który jeździł eliminatorem 250 i przesiadł się na coś niebieskiego :buttrock: ja kurde myślałem że to jest model pomiędzy K6 i K8... Krótko mówiąc chodziło Ci o K7 :icon_question: :icon_rolleyes: :notworthy: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Rzekł gość, który jeździł eliminatorem 250 i przesiadł się na coś niebieskiego rozwiń myśl kolego motonito... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie muszę :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 RF ma jeden z najładniejszych "tyłków" we współczesnych sportach... szczególnie w 900 Może jeszcze napisz że FZR 600 ma fajny zadupek - normalnie padłem. Widziałeś kiedyś współczesnego sporta ? Chyba nie . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi