nissan556 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 TŁOK T.K.R.J naprawde japonski?? chce go kupić do yamahy dt 125 zakładał ktoś juz taki tłok czy lepszy będzie meteor włoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 niby japan w meteorku zdarzają się pękające pierścienie, sam tłok jest ok Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 nie polecam, kup wossner , wiseco , vertex - szkoda kasy na tandete. Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 TKRJ- meteor praktycznie to samo- ta sama półka i jakość. Co do TKRJ nie mam zastrzeżeń, meteor jak napisał kolega zdarzyło mi sie raz że pierścienie padły bardzo szybko a sam tłok był nie ruszony- ale może to była wina niedokładnego szlifu- nie wiem. Wossner, wiseco vertex to klasa wyższa zapłacisz więcej ale za produkt bardzo dobry. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja mam taki tlok u mnie w KMX'sie i narazie 2000 km bez problemowo, z czego 1000 w terenie i caly czas ciskam go na maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi