BANANvanDYK Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam. Zeskanowałem i zrobiłem PDFa książki Clymera do Huragana 600 czyli CBR 600 F1. Plik trochę dużo waży, ale to wina dobrej jakości skanów (150 dpi), dzięki czemu wszystkie zdjęcia są wyraźne, a nie tak jak przy Haynesie dostępnym w internecie. PS. Informacje zawarte w książce dotyczą modeli USA, niektóre rzeczy się różnią. Clymer Honda CBR 600 F1 Hurricane 1987-1990 Manual.pdf Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirusiek Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Dzięki stary, :notworthy: jesteś wielki. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 No to fajnie. Ja musiałem wydać 125 zł bo nikt wcześniej jej nie zeskanował, a od czasu wydania minęło ponad 15 lat... Wersja z nieznacznie zmniejszoną jakością i wagą 64 MB: Clymer Honda CBR 600 F1 Hurricane 1987-1990 Manual 64MB.pdf Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi