Siwy29 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Sprzedam pilnie CBR 600F3 rok 1997, w oryginalnym malowaniu, sprowadzony z Anglii, 20 tys przebiegu, stan bardzo dobry!! Cena od 6.500 do negocjacji! Kontakt 662 700 398 Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez Siwy29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro78 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ile to wychodzi przebiegu rocznie? 1500km/mil? Gratuluję perełki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy29 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Co niektórzy już nie mają czasu na ten sport - jeżeli nie jesteś zainteresowany to nie pisz bo szkoda mojego i twojego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Co niektórzy już nie mają czasu na ten sport - jeżeli nie jesteś zainteresowany to nie pisz bo szkoda mojego i twojego czasu A w powitalni byłeś? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy29 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Sorki bracie już się poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi