Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) XXIII Ogólnopolski Zlot Motocykli Ciężkich i Weteranów KROTOSZYN odbędzie się 20 - 22 sierpień 2010r. Program zlotu:* Piątek - 20 sierpnia: Godziny popołudniowe i wieczorne - przyjmowanie i rejestracja uczestników zlotu, konkurencje sprawnościowe. 19.00 - koncerty zespołów muzycznych: - Maciej Dłużniewski & Zderzenie, - RUDERA BAND , Sobota - 21 sierpnia: 8:00 - 10:00 - śniadanie 10:00 - wyjazd na paradę motocykli trasą po okolicznych wsiach 12:30 - 13:00 - powrót na teren zlotu 13:30 - 15:00 - obiad 16:00 - 18:00 - konkurencje sprawnościowe 18:00 - 19:00 - kolacja od godz. 19:00 - koncerty zespołów muzycznych: - ZDROWA WODA - SNAKE CHARMER oraz wręczenie nagród zwycięzcom konkurencji Niedziela - 22 sierpnia: Godziny przedpołudniowe - wyjazd uczestników *Program zlotu może nieznacznie ulec zmianom. Cennik: od wielu lat taki sam :) Kierowca - 40zł Pasażer - 40zł Amazonki - 30zł Członkowie PRM (z ważną legitymacją) - 30zł Członkowie PRM (mający skończone 50 lat) - 0zł Uczestnik mający skończone 55 lat - 0zł Motocykle wyprodukowane do 1950r. - 20zł Dzieci do lat 10 - 0zł __________ Zlot odbywa się w tym samym miejscu od wielu już lat, nad jeziorem Odrzykowskim na terenie Ośrodka Sportu i Rekreacji przed stadionem pomiędzy ulicami Sportową i Spartańską. * * * * * * * Meldować kto jedzie i kiedy może się uda zgarnąć kogoś po drodze i jechać większą banda:D Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Joey69 Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 ha! nie zabraknie mnie ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a mnie zabraknie , ch*j mnie strzela , dzień po krotoszynie będą mi rozkuwać gips na nodze ( chuuuuj mnie strzela zawsze o poranku gdy uświadamiam sobie , ze jednak on tam jest, mój gips i dwie kule, tak Joey`u - kule pożyczyłem od Kazia hehe ) A poza tym Joey kutasie wiek wreszcie zmień i nie udawaj szczeniaka :P Pzdr. P.S. Na krotoszynak jest zajebiście , i można np. zasypać namiot tatuażysty http://www.bikepics.com/pictures/1911568/ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 a mnie zabraknie , ch*j mnie strzela , dzień po krotoszynie będą mi rozkuwać gips na nodze ( chuuuuj mnie strzela zawsze o poranku gdy uświadamiam sobie , ze jednak on tam jest, mój gips i dwie kule, tak Joey`u - kule pożyczyłem od Kazia hehe ) A poza tym Joey kutasie wiek wreszcie zmień i nie udawaj szczeniaka :P Pzdr. P.S. Na krotoszynak jest zajebiście , i można np. zasypać namiot tatuażysty http://www.bikepics.com/pictures/1911568/ szybkiego powrotu do formy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 formy/normy ;) dziękuję Sylwio ! (jesteśny młodzi więc daruję sobie tą Panią ;) ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 a mnie zabraknie , ch*j mnie strzela , dzień po krotoszynie będą mi rozkuwać gips na nodze ( chuuuuj mnie strzela zawsze o poranku gdy uświadamiam sobie , ze jednak on tam jest, mój gips i dwie kule, tak Joey`u - kule pożyczyłem od Kazia hehe ) A poza tym Joey kutasie wiek wreszcie zmień i nie udawaj szczeniaka :P Pzdr. P.S. Na krotoszynak jest zajebiście , i można np. zasypać namiot tatuażysty http://www.bikepics.com/pictures/1911568/ Ja Ci mowie idź zdejmij go w piątek i będzie gitara na kroto się trochę poszczędzasz i będzie gitara:D A nie teraz jak dwa kulawe po wsh chodzicie wraz z kaziem pod pachą xD Bogowie Cie skarali za to że podpuściłeś kazisława na skok przez hayke teraz masz dupę bladą z kroto ;/ Choć ja i tak bym poszedł to szybciej zdjąć lub nawet lepiej bym jechał w gipsie w końcu tylko tylnego hampla nie możesz użyć mało istotnego dla niektórych więc myśl człowieczku myśl i nie demoralizuj wulgaryzmami młodzieńców i szczeniaków bo co tata się nauczę takich i będę po kroto latać i mówił do ludzi nieprzyzwoite teksty niewiedząc co to znaczy... tak jak to Pan Jaś Fasola z fuckiem robił w swym filmie xD A chyba nie chcesz mieć mnie na sumieniu :> Chyba że... upije okolice swoim winem jak na rudnej nie wiedząc rano o niczym :D Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Ja Ci mowie idź zdejmij go w piątek i będzie gitara na kroto się trochę poszczędzasz i będzie gitara:D cmoknij mnie w zad ! Już Ci mówiłem , ze odpadłem , odpadłem bezapelacyjnie !!! Pozdrawiam serdecznie :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Będę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 był może ktoś na tym zlocie bo właśnie się zastanawiam czy się nie wybrać Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Barfi84 sie nie zastanawiaj tylko jedz , zlot ku**ewsko dobry, że tak powiem troche głośny i nie okrzesany, zajebisty, o ile takie lubisz, bo jeśli przeszkadza Ci hałas , mała ilość kulrtury na metr kwadratowy to zostań w domu :) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 W końcu się nie wyśpię :icon_mrgreen: Dobre jedzenie dają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Barfi84 sie nie zastanawiaj tylko jedz , zlot ku**ewsko dobry, że tak powiem troche głośny i nie okrzesany, zajebisty, o ile takie lubisz, bo jeśli przeszkadza Ci hałas , mała ilość kulrtury na metr kwadratowy to zostań w domu :) Pzdr. powiedz mi co tam ze sobą trzeba mieć jakiś namiot coś słyszałem o jakiś striptizerkach k*rwy też będą powiedz mi co tam ze sobą trzeba mieć jakiś namiot coś słyszałem o jakiś striptizerkach k*rwy też będą jacy tam przeważają motocykliści Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 powiedz mi co tam ze sobą trzeba mieć jakiś namiot coś słyszałem o jakiś striptizerkach k*rwy też będą pare groszy w kieszeniu a później to jak kto lubi , mozesz spac pod gołym niebem , ale warto zabrac namiot, śpiwór i jakąś karimate, mydło , szczoteczke do zebów, prezerwatywę , majtki na przebranie jeśli cenisz sobie aż taki komfort, vódkę jeśli lubisz, piwo Ci tam na miejscu sprzedadzą i Ci go nie braknie wiec nie warto , wora zielska jesli lubisz przyjarać (pewnie chętni sie znajdą ;) ) hmmm, i o motocyklu nie zapomnij bo Cie nie wpuszczą :) jacy tam przeważają motocykliści źli ;) ewent. pijani choć to często idzie w parze hehehe . Żartuje. Tak poważnie to kiedyś przeważali prawdziwi a teraz są wszyscy , łącznie z jednosezonowymi ciotami które nie wiedzą dokładnie czym jeżdżą. Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 źli ;) ewent. pijani choć to często idzie w parze hehehe . Żartuje. Tak poważnie to kiedyś przeważali prawdziwi a teraz są wszyscy , łącznie z jednosezonowymi ciotami które nie wiedzą dokładnie czym jeżdżą. Pzdr. Jakie tu żarty zapomniałeś co było na rudnej :icon_twisted: :icon_twisted: :icon_twisted: Przypomnę Ci to u pepiczków :icon_twisted: Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klops_87 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ja najprawdopodobniej bede z dwoma kumplami :biggrin: Wszystko zalezy jednak od terminu dozynek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi