bombki Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 właśnie kończę kurs na kat. A i za chwilę idę na egzamin. przed rozpoczęciem jazd nie miałem wcześniej nic wspólnego z jednośladami (oprócz rowerka). Moje pierwsze zajęcia: instruktor: wsiadaj i jedź (nawet nie wiedziałem jak się motocykl odpala), zabronił mi założyć kask;) ja: nie mam pojęcia co i jak instruktor: to tak jak jazda rowerem tylko nie trzeba pedałować ja: wsiadłem i pojechałem, ruszenie i stop, ruszenie i stop, po kilku minutach już jakoś trzymałem linię prostą po 15 minutach... instruktor: jadę coś załatwić, wrócę za 30 minut a Ty ćwicz;) po powrocie instruktora ( jakaś 0,5h)... ja: kręcę swoje pierwsze 8-ki w życiu;) po 10h jazd zmieniłem ośrodek szkoleniowy, bo gość zaczął przychodzić pod wpływem alko na zajęcia i nie było mowy o wyjeździe na miasto. u nowego instruktora po 2h na placu wyjechałem na miasto i od razu stwierdził żebym zapisywał się na egzamin. wnioski wyciągnijcie sami;) a teraz zaczyna się kolejny dylemat, powoli zaczynam myśleć co kupić na moje pierwsze moto, ale chyba każdy z Was to przerabiał-super uczucie;) a tak w ogóle to Bartek jestem i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 YUBY, Bimbak, wiem, że Wam się podoba Agnieszka, ale włączcie na chwilę myślenie. :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ok , wstepnie daje rade ujechac na MZ ETZ 250 , poszla na kurs , ale ciagle boi sie dodac gazu - po prostu ma stresa ze nie wyhamuje i w cos wyrznie . Gosc z kursu powiedzial ze dla niej 20 godzinb bedzie za malo ... Dzieki za rady Tomek , w srode mamy polatac na jakims placu , to postaram sie wyczaic czego ona tak sie boi. niektore czynnosci z MZ bedzie ciezko wykonac - hamulec 2 place - tam mam bebnowy spowalniacz na lape pudziana , odciecie zaplonu tylko w stacyjce Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 nic na siłę, niektórzy po prostu nie nadają się do jazdy jedno i dwu śladami i aby takich jak najmniej na drogach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 (...) instruktor: wsiadaj i jedź (nawet nie wiedziałem jak się motocykl odpala), zabronił mi założyć kask;) (...) Dawaj namiary na zasrańca. Zrobimy porządek :evil: Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombki Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Dawaj namiary na zasrańca. Zrobimy porządek :evil: ośrodek szkolenia "Wiraż", miejscowość: Sulejówek/Mińsk Mazowiecki, szczerze odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi