wawrzyn15 Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Wymienial ktos z Was linke licznika w NSRce? Jechalem sobie spokojnie 60 i nagle wskazoweczka poleciala do 0 wiec chyba to linka, nie? Jak sie ja wymienia...ona idzie do przedniego kola? Spojzalem tylko z grubsza i nie wiem dokladnie czy to ta linka...do licznika jest chyba wkrecana ale czy trzeba go rozbierac zeby to zalozyc? Patrzylem jak zakladany jest licznik i sie zalamalem...Japonce wymyslaja takie dobre maszyny a pierdo****go mocowania licznika nie moga zrobic tak zeby bylo wygodnie go zdjac...nie potrafie odkrecic gornej czesci (tam gdzie sa szybki ktore chronia zegary), jest przykrecona w taki sposob ze ludzka reka sie chyba tego nie odkreci. Wiecie gdzie moge zamowic taka linke? ..prosze o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Poszukaj w Larssonie powinni mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2004 odkręć przy kole jak wyleci z pancerza kawałek znaczy że linka zerwana... kup od malucha i sprytnie przerób sam wkład (jak za długi będzie to skróć i zrób sobie kąt... najprosciej wbić koniec linki w nacięcie od gumówki w jakimś twardym metalu i kąty gotowe :D ) a najlepiej kup nową w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 bylem obadac dokladniej sprawe linki i troche sie zdziwilem...odkrecilem linke przy liczniku i wyciagnalem na zewnatrz (tak zebym widzial) to kwadratowe zakonczenie linki...teoretycznie krecac przednim kolem koniec linki powinien sie powolutku poruszac a tu nic...nie ruszyl sie w ogole..no to mysle sobie ze skoro sie nie rusza to zerwana wiec sprobuje wyciagnac ja z pancerza nie odkrecajac nic wiecej...ciagne za koniec linki a ta ani mysli wyjsc wiec juz zwatpilem czy zerwana...mozliwe zeby ten slimak przy kole sie spieprzyl? P.S. IGŁA, czy ta linka od malucha chocia zma te same zakonczenia co z motocyklach (kwadratowe, kanciaste) bo nie bardzo dotarlo do mnie to co chciales mi przekazac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 4 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 tak ma te wawadratowe i nawet kańciaste ale może być za długa i tzreba będzie ją "stuningować" ..... aha jeszcze jedno odkręć ja od slimaka i wtedy pokręć zobacz czy licznik cokolwiek się rusza jak nie to linka jak tak to slimak (koło 300zł :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 4 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2004 (koło 300zł :D ) <wow> takie drogie to badziewie jest? jesli to bedzie to chyba odlece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Miałem w aprili podobny problem tyle że mi się ślimak rozsypał na części w czasie jazdy(ale to częsta dolegliwość AF1 i RS) koszt nowego jak pamiętam to 335zł!! szukałem uzywki ale nie było szans :D znalazłem właśnie od NSR za 150 ale to nie taki i podziękowałem... masz numer gość może mieć coś do NSR 692336550 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 5 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 dzieki IGŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 9 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2004 okazalo sie ze linka jest calkowicie w porzadku:/ co mnie wcale nie cieszy bo oznacza to ze do wymiany bedzie pewnie slimak jesli nie dopasuje od czegos innego...tak przypuszczam ze to slimak...a w ogole linka jest zakonczona zupelnie inaczej niz z drugiej strony (wcale nie kwadratem) tylko takim jakby kwadratem przecietym na pol (miedzy 2 czesciami przerwa) i w ta przerwe wchodzi taka plaska blaszka chyba od slimaka...probowalem pokrecic ta blaszka przy slimaku ale nie krecila sie rownomiernie...przeskakiwala w pewnym momencie...wiec pewnie to bedzie przyczyna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 11 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2004 gdzie moge dostac taki slimak (IGŁA jeszcze nie dzwonilem tam gdzie dales mi numer wiec nie wiem czy tam jest)? bedzie pasowal od czegos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 12 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2004 jest duże prawdopodobieństwo że gosc ma ale niewiem ZADZWOŃ to się przekonasz... Od niczego nie podpasujesz ew. do NS 125 ale też nie jestem pewny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi