mucha56 Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 ...może dla połowy starczyło :lapad: , ale przecież nie o to głównie chodzi, ważne że czasami są takie okazje żeby się spotkać w większym gronie. Na następną taką imprezę niech Młody liczy litra na motocykl, to może nie będzie przypału ;) chyba litra na XX :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 :icon_mrgreen: flaszek zabrakło, ale potem była całkiem fajna nocna wycieczka :notworthy: Brrrr :icon_twisted: powiało jesiennym chłodem . Chyba nigdy nie było tak fatalnej organizacji parady :rolleyes: a bywały równie liczne lub większe . Miło było się spotkać :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 rarek mam nadzieje ze na twoim slubie wszystko bedzie dopiete na ostatni guzik, parada bardzo mila, maly zonk na koniec ale chyba to nie jest najwazniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Dla mnie większy zonk to był początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASTELAN Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 ...może dla połowy starczyło :lapad: , ale przecież nie o to głównie chodzi, ważne że czasami są takie okazje żeby się spotkać w większym gronie. Na następną taką imprezę niech Młody liczy litra na motocykl, to może nie będzie przypału ;) najważniejsze że daniel miał dużo maszyn, będzie miał fajną pamiątkę. chętnie przejadę się jeszcze na taką imprezkę. pzdr wszystkich obecnych :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 chyba litra na XX :)) nie mam nic przeciwko, aby dzielić gorzałkę wg pojemności silnika 1000 ccm=1 literek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdaniels Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 To jeszcze nie koniec. :flesje: Faktycznie zabrakło wódeczki ponieważ bardzo pozytywnie mnie zaskoczyliście. :clap: :clap: :clap: Sam towarzyszyłem w kilku eskortach i było nas maks. 15 więc przygotowałem się z zapasem na 25 moto. Jak was wszystkich zobaczyliśmy pod kościołem to mi szczęka opadła. Ten widok robił wrażenie. :notworthy: Młoda zachwycona. :icon_eek: Już wie kto w związku będzie rządził :buttrock: Teraz plan jest taki. Mam namiar tel. na przedstawicieli dwóch grup dla których zabrakło wódeczki w jednej 10 w drugiej 8 moto. Na ich ręce przekażę brakujący alkohol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Ten widok robił wrażenie. :notworthy: Jakbys mial jakie fotki to wrzuc gdzies - warto to przezyc jeszcze raz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdaniels Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Pierwszy nieoficjalny zapis imprezy. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 sdaniels ty jesteś preziem jakiegoś MC? :D spoooro maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudzia Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 zajebiście :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki za flaszeczkę, co prawda z opóźnieniem, ale wreszcie mogę wypić zdrowie Młodej Pary :flesje: Proponuję przygotować płytkę z całym przejazdem do domu weselnego i puścić kilka w obieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Stock już wypity :icon_mrgreen: Dzięki :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi