Marek. Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witam! Pełen radości pragnę was poinformować, że od dnia 14.07.2010 stałem się posiadaczem KAWASAKI ZX9r (ZX9CE). :crossy: Może macie jakieś materiały o tym sprzęcie :) Pozdrawiam szerokości :notworthy: Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancinsan Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to twoj pierwszy moto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 to twoj pierwszy moto? Sadzac po wieku to pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emir_cbr Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Gratuluje, szerokości :clap: Jak na początek to niesłaby sprzęt wybrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Pierwszy sprzęt ZX9R ? Nieźle :D Nie daj się ponieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witam! Pełen radości pragnę was poinformować, że od dnia 14.07.2010 stałem się posiadaczem KAWASAKI ZX9r (ZX9CE). :crossy: Może macie jakieś materiały o tym sprzęcie :) Pozdrawiam szerokości :notworthy: Marek Witaj i uważaj na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witaj i uważaj na siebie. i na innych :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Witaj i uważaj na siebie. i na innych :bigrazz: I najlepiej na niego nie wsiadaj :icon_mrgreen: Szerokości :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacob Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 (edytowane) Gratulacje:)! PS gdzies czytalem nie o tym Kawasaki ale o zx10r, byl w top10 najgorszych motorow dla poczatkujacych:) Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez Jacob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJaN Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Śmigaj z głową i daj znać o pierwszej glebie. Uwierz - będzie niedługo. Byle nie ostatnia... Szerokości... Cytuj GPZ 500s => GSX-R 750 K2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancinsan Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Odemnie dla Ciebie koszulka ,,JESTEM HARDCOREM'' hehe oczywiście to taki mały żart bo ja tez nie lepszy jestem , także szerokich zakrętów bo jazda na wprost to nie sztuka pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek. Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Witam. portal nie nalicza mi lat. nie wiem czemu mój rok urodzenia to 1988 więc mam 22 lata. moto w istocie jest hardcor ale co tam :) gleby nie było ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancinsan Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 (edytowane) Jeśli jesteś pewien ze ogarniasz tego potwora to się nie masz czym martwić :biggrin: ale jak ktoś powiedział wyżej gleba jest nieunikniona , bo motocyklisci dziela się na tych co mieli już glebe, i tych co ja bedą mieli hyhy :buttrock: Pozdro :flesje: Edytowane 5 Sierpnia 2010 przez mancinsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Śmigaj z głową i daj znać o pierwszej glebie. Uwierz - będzie niedługo. Byle nie ostatnia... Szerokości... Jeśli bardzo wierzysz że coś się stanie to jest duże prawdopodobieństwo że naprawdę się to stanie :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Gratulacje:)! PS gdzies czytalem nie o tym Kawasaki ale o zx10r, byl w top10 najgorszych motorow dla poczatkujacych:) Bo DUZE, MOCNE i ogolnie nie dla swierzaka... Oby sobie nic nie zrobil... Tak czy inaczej, gratulacje, i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi