Jakob Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Cześć, Niedawno pozbyłem się swojej wymęczonej nindzi. Szukam czegoś nowego. Kasy mam mało, bo około 8 tyś. Szukam czegoś sportowego, sportowo-szosowego. Podoba mi się YZF1000 THUNDERACE: http://allegro.pl/item1160670798_yamaha_yz...29_zx9_gsx.html egz. po prostu wyje*** w kosmos. Szukam czegoś w ten deseń. Co polecacie? Zależy mi na bezawaryjności. Mam 185cm wzrostu i 80kg wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 A może zanim wsiądziesz na Lytra, okiełznasz jakąś 600-ke? Co? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) Tak, też myślałem, że 600ccm będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. YZF była podana jako przykład ( wygląd ) : ) Ciekawą propozycją jest też Suzuki RF 600. Co o niej myślicie? Edytowane 31 Lipca 2010 przez Jakob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Widac ze jazde na motocyklu wysaczyles z mlekiem matki :bigrazz: Z 250 na litra sie pchasz, widac ze znasz swoje nieograniczone mozliwosci :biggrin: Kup Sobie R6, GSXR6, ZXR6 i wowczas zobacz co potrafisz albo lepiej w jak glebokiej jested d...e i ile jazdy i szkolen przed toba. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) MOCu, a czytać umiesz? Napisałem, że w YZF1000 podoba mi się wygląd, potem sprostowałem, że szukam czegoś w okolicy 600ccm. Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Jakob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 No to szukaj, na allegro od groma jest tego ..... zaznacz przedział pojemności silnika który Cię interesuje i pooglądaj .... sprawdź też Dział SPRZEDAM na Forum. Powodzenia :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ale chciałbym poznać jakies opinie. Może któs mógłby mnie nakierować na dany egz? Jakies sugestie dot. eksploatacji, jazdy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Yamaha Thundercat, mniejszy Thunderrace o poj 600ccm. Kawasaki ZZR600 i ZXR600. Pierwszy bardziej turystyczny/szosowy a drugi to już sport. Suzuki RF600 możesz zapytać użytkownika Qurim o ten motocykl bo przez jakiś czas go męczył. Moc 100KM najczęstsza usterka to rozwalony drugi bieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakob Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Właśnie o taką pomoc mi chodziło :) Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 MOCu, a czytać umiesz? Napisałem, że w YZF1000 podoba mi się wygląd, potem sprostowałem, że szukam czegoś w okolicy 600ccm. W drugim zdaniu podalem ci motocykle do ktorych powinienes sie przymierzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Zastanów się nad R6. Ja kupiłem R6 bo mi się podobała. Łatwo się prowadzi, od 10000obr/min jedzie jak szalona, ogólni fajny motocykl. P.S. Wygody na niej nie zaznasz .... Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez KAROLSKI Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Troche się czepiacie, jak chłopak ma olej w głowie to się nic nie stanie po przesiadce na litra. Ja z MZ siadłem na VFR i żyje. Problem w tym,że dłużej mu zajmie opanowanie takiej maszyny wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 A ile osób w tym kraju faktycznie ma jaja żeby przyznać się sobie, że ma się nasr*ne we łbie ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja bym polecał VFR 750 za 8 koła wyrwiesz fajną sztukę lub nieco gorszą VFR 800, i pewnie będzie Ci lepiej służyć niż ten pięciobiegowy yzf 1000. A jak chcesz bardziej hard to CBR 900 a może poprostu jakies F3 600 :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Ja bym polecał VFR 750 za 8 koła wyrwiesz fajną sztukę lub nieco gorszą VFR 800, i pewnie będzie Ci lepiej służyć niż ten pięciobiegowy yzf 1000. A jak chcesz bardziej hard to CBR 900 a może poprostu jakies F3 600 :) 800 gorsza od 750? w sumie coś w tym jest :biggrin: F3 lepiej będzie okiełznać chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi