Skocz do zawartości

Yamaha MT-01 2007 Salon Polska

blizniak
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

sprzedam jak w tytule lub zamienie na Warrior 1700 , Raider XV 1900 , Roadliner XV 1900 lub ostatatecznie na Hondę VTX 1800 F.

Dokładnie taki: http://allegro.pl/item1151579654_yamaha_mt...propozycje.html

Najszybciej kontakt tel. 503-837-015

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Jeśli oferta jest aktualna to może zainteresujesz się Suzuki VZ 1600 (to nic innego jak Kawasaki VN 1600 Mean Streak). Tu dane:

http://allegro.pl/item1185503482_suzuki_ma...1600_f_vat.html

Sporo dodatków i prowadzi się dużo lepiej niż Warrior. Byłem nim kilka razy w Austrii i we Włoszech na winklach. Jeździłem razem z Fazerem 1000 i nic nie odstawałem od niego. Moto ma charakter !!!

RaKu

Jeździłem razem z Fazerem 1000 i nic nie odstawałem od niego.

Co wcale nie świadczy o możliwościach moto. Raczej o kondycji jeźdźca na fazerze.

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Co wcale nie świadczy o możliwościach moto. Raczej o kondycji jeźdźca na fazerze.

Dzięki za wysoką ocenę zarówno moich jaki i kolegi umiejętności :evil:

Twój avatar i fora, w których głównie zajmujesz głos świadczą o tym, że jeździsz "sportami" w kolorze chromu, co "upoważnia" Cię do ferowania wszelkich opinii o innych motocyklistach i ich umiejętnościach.

.... a może po prostu /jak każdy polak/ ... znasz się na wszystkim i wszystko wiesz, nawet w tematach, o których dawno temu, w długie zimowe wieczory opowiadała Ci mama ...

Tak mi się wydaje, że nie mając do powiedzenia nic godnego uwagi nabijasz sobie konto pisząc takie głupawe komentarze.

PS

Będąc wyrozumiałym motocyklistą dopuszczam również możliwość, że miał to być niewinny żarcik. Jeśli tak, to sugeruję, żebyś podczas pisania postów pamiętał, że po lewej stronie panela do korespondencji masz emotki, które dodatkowo opisują intencje autora. Po to je ktoś wymyślił.

Dzięki za wysoką ocenę zarówno moich jaki i kolegi umiejętności :evil:

Twój avatar i fora, w których głównie zajmujesz głos świadczą o tym, że jeździsz "sportami" w kolorze chromu, co "upoważnia" Cię do ferowania wszelkich opinii o innych motocyklistach i ich umiejętnościach.

.... a może po prostu /jak każdy polak/ ... znasz się na wszystkim i wszystko wiesz, nawet w tematach, o których dawno temu, w długie zimowe wieczory opowiadała Ci mama ...

Tak mi się wydaje, że nie mając do powiedzenia nic godnego uwagi nabijasz sobie konto pisząc takie głupawe komentarze.

PS

Będąc wyrozumiałym motocyklistą dopuszczam również możliwość, że miał to być niewinny żarcik. Jeśli tak, to sugeruję, żebyś podczas pisania postów pamiętał, że po lewej stronie panela do korespondencji masz emotki, które dodatkowo opisują intencje autora. Po to je ktoś wymyślił.

Znać fachowca. Po awatarze i paru tekstach dokonał pełnej analizy moich umiejętności i ocenił zasób wiedzy...

Jestem pełen podziwu.

A na poważnie. Chcesz powiedzieć, że VZ1600 prowadzi się równie dobrze, jak Fazer? Szczególnie w winklach? Dobre sobie...

I mój komentarz dotyczył wyłącznie tego. Ale ja się nie znam. Wszak moja Mama nie ma pojęcia o motocyklach...

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Raku, weź nie pindol. Chyba tyko debil by uwierzył, że VZ1600 ma zbliżone właściwości trakcyjne do Fazera 1000 buehehehe.

Nie oszukuj sam siebie... albo rider na Fazim nie odkręcał manety więcej niż na 1/3 (w trosce o Ciebie), albo był zwykła pipą :D :D :D

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

Raku, weź nie pindol. Chyba tyko debil by uwierzył, że VZ1600 ma zbliżone właściwości trakcyjne do Fazera 1000 buehehehe.

Nie oszukuj sam siebie... albo rider na Fazim nie odkręcał manety więcej niż na 1/3 (w trosce o Ciebie), albo był zwykła pipą :D :D :D

Moja wina, moja wina moja bardzo wielka wina ...

Zamykam pyskówkę: nic nie wnosi do tego wątku

:icon_rolleyes: cos w tym jest VZ1600 A kilofazer to całkiem inne bajki :icon_exclaim: pod kazdym wzgledem :icon_exclaim: