bluecard88 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam. Posiadam Zr7S mialem regulacje gaznikow i zaworow przy 19 000, teraz mam 22 000 i przy zimnym silniku niepali bez dodawania gazu? jesli zlapie temp. to jest juz wszystko ok. Jak myslicie po 3 tys mozliwe ze znowu trzeba regulacje? Dzieki za pomoc z gory . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluecard88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Panowie no niewierze ze nikt nieiwie/nie zna przyczyny??:P I chce wspomniec jeszcze ze przy niskich obrotach na 1 i 2 biegu slysze taki delikatny klekot. Prosze o odp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza391 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przyjacielu ja bym Ci odp ale nie jestem mechanikiem :P może ktoś obeznany w temacie pomoże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluecard88 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przyjacielu ja bym Ci odp ale nie jestem mechanikiem :P może ktoś obeznany w temacie pomoże:) No dzieki kolego Grisza391 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Chyba ktoś się nie postarał z tymi regulacjami, choć przyznam, że w ZR7 zawory trzeba regulować co 6 tys. Nie wykluczone, iż wymagają ponownego przeglądu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluecard88 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Wlasnie wtym rzecze ze od ostatniej regulcji minelo tylko 3 tys km ale jutro sie przejade do mechaniora i sprawdze , mam nadzieje ze po regulacjach bedzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Na Twoje pytanie nie ma odpowiedzi, bo nikt nie wie jak to bylo zrobione. W tym motocyklu luzy ustawia sie w gornej dopuszczalnej granicy, bo szybko sie skracaja. Albo gazniki, albo zawory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi