_fryta_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 witam jak w temacie jest ktoś zainteresowany?? firmy jakie będę posiadał do tygodnia lub dwóch: Schuberth, Shoei, Nexo, Nolan, Hjc, Shark, Craft, Uvex, Scorpion, Nzi, Marushin przykładowa cena kasku SHOEI XR 1100 HARDON TC-6 to 1500zł lub kask UVEX ONYX CARBON za 1400zł oczywiście wszystkie kaski są nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Po pierwsze wymienienie firm i stwierdzenie, że "będziesz miał" to troszkę za mało, żeby stwierdzić czy ktoś będzie zainteresowany :P Będziesz miał konkrety, modele, kolory, rozmiary i ceny, to można coś powiedzieć. Ja jestem za to zainteresowana skąd i czemu tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś1 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Po pierwsze wymienienie firm i stwierdzenie, że "będziesz miał" to troszkę za mało, żeby stwierdzić czy ktoś będzie zainteresowany :P Będziesz miał konkrety, modele, kolory, rozmiary i ceny, to można coś powiedzieć. Ja jestem za to zainteresowana skąd i czemu tak tanio? przepraszam że się wtrącam , ale koleś podał przykladowe ceny a pytanie skąd i czemu trochę mi brzydko pachnie konkurencją .....mamy wolny rynek w k :biggrin: ońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 przepraszam że się wtrącam , ale koleś podał przykladowe ceny a pytanie skąd i czemu trochę mi brzydko pachnie konkurencją .....mamy wolny rynek w k :biggrin: ońcu Przykładowe ceny, przykładowe dwa modele, a firm od grooooma. A każda firma ma od grooooma modeli :P I nie konkurencją, a podejrzliwością ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 z magazynu mam możliwość kupienia po cenie hurtowej.. a podałem dwa kaski przykładowe, których ceny w sklepie są wysokie a u mnie nie:) chcę się dowiedzieć na forum jakiej firmy najlepiej kupić kaski i jakie modele, po prostu co mi będzie schodzić. kaski wystawie na allegro, jak będziecie zainteresowani.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 To jak będziesz miał, to wrzucaj. Jakbyś miał jakiegoś porządnego małego orzeszka, to może się skuszę, bo wielki czarny integral na wierchowince będzie wyglądał dziwnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 w przyszłym tygodniu zamawiam, na razie myślę te dwa kaski co wymieniłem, ponieważ myślę, że jak tak tanio je wystawię to chętny się znajdzie?? jak będą się sprzedawać to i tańsze wystawię. jak Pani myśli będą chętni?? oczywiście bez kombinowania z mojej strony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Pani :icon_eek: Na "rynku" to ja się absolutnie nie znam, ale mogę poradzić jedno - poszperaj po allegro, w aukcjach trwających i zakończonych, zobacz co się sprzedaje, w jakich cenach i w jakiej ilości. Zobaczysz co i za ile ludzie chcą kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 no właśnie Aśka powiem ci, że szukałem już na allegro i ceny są wysokie za Shoei XR 1100 chcą 2150 zł a ja mogę wystawić za 1500 lub nawet mniej i się zastanawiam czy się sprzeda, ludzie kupują tańsze kaski.. napisałem na forum z myślą, że zainteresowani napiszą jakieś modele, któe by ich interesowały a ja mógłbym wystawić wtedy taki kask.. A wizjery do xr1000 będziesz miał? na razie tylko kaski a później inne rzeczy(kurtki, kombinezony, rękawice, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) hej ! to ja bym na priva czy jakos poprosil ceny za nolana N43 bialego lub srebrnego, schuberta J1 i multiteca szoja :) poprosze albo link do Twoich aukcji na alledrogo , to sobie znajde pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2010 przez zibiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Shuberth R1 w jakiej cenie by był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 (edytowane) tak jak pisałem w przyszlym tygodniu bede zamawial kaski SCHUBERTH R1 za okolo 1100zl a J1 za jakies 1300zl moze sie okazac, ze bedzie jeszcze taniej. Edytowane 31 Lipca 2010 przez _fryta_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Rozumiem, że faktura vat (lub paragon) możliwa bezproblemowo? Gwarancja podbita itp? Prawda? Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek.M Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Shoei DS Hornet Biały rozmiar XL Podaj cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_fryta_ Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 paragon oczywista sprawa, gwarancja rowniez. co do kasku Shoei DS Hornet Biały dowiem sie czy jest dostepny a cena mysle okolo 1300zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi