Kostek.Wesołowski Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Witam, nie znalazłem wątku "kaski, które się zgubiły" - nie chcę zaliczać go do skradzionych motocykli ani gadek przy piwie... Zasadniczo sprawa wygląda tak, ze jechałem 24 lipca po Warszawie, od centrum, przez poniatoszczaka i wałem miedzeszyńskim do ul. Ostrobramskiej. I gdy dojechałem na miejsce to zapasowego/gościnnego kasku już nie było pod siatką, pod którą wcześniej precyzyjnie go umieściłem. Poszukiwania kasku nie przyniosły rezultatów, więc może ktoś z Was go znalazł...? Szansa znikoma, ale byłoby super. Kask to stary AGV S4, w tej chwili pewnie już dość pokiereszowany. A jeśli ktoś tego dnia oberwał latającym kaskiem i domaga się odszkodowania, to wszystkiego się wyprę ;) kostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Masz pecha, znalazłem jedynie parę rękawic jakiś czas temu, dzisiaj nie widziałem nic takiego ani wcześniej a latam zwykle sporo po centrum czyli teoretycznie Twój kask jest na Grochowie. Jeśli znajdę dam znać. Pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi