Masza Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Zapraszamy na PARADĘ ŚLUBNĄ PAVSONA I MARYSI (cbr1000f) (shadow600) Zbiórka 8.08 (niedziela) o godz 14 pod klubem Kazik przy ul.Nadbystrzyckiej. Następnie krótki przejazd przez miasto do kościoła na ul Jana Pawła II. Po mszy św. odprowadzimy państwa młodych do zajazdu „Pod Kasztanami” na ul. Zemborzycką. 13.08 jeżeli pogoda pozwoli) organizujemy beczkę w podzience za przybycie na paradę, nad jeziorem Miejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielson Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 extra,,, to do zobaczyska na paradzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Zapraszamy na PARADĘ ŚLUBNĄ PAVSONA I MARYSI ...postaram sie byc, bardzo chcialbym uczestniczyc w tym wyjatkowym dla Was wydarzeniu :biggrin: Pozdrawiam. Robcio ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Robciu a tylko spróbuj się nie pojawić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 postaram się nie zapomnieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) :clap: Witam i jeszcze raz składamy z Asia i Synem Mackiem życzenia i kilka fotek Asi z Wspaniałej Parady Ś Ślubnej " Maszy i Pawsona" :flesje: .......Dotąd dwoje, lecz jeszcze nie jedno, Odtąd jedno, chociaż nadal dwoje. Wszystkiego najlepszego... LINK Picaso: http://picasaweb.google.pl/czesioLsm/Parad...aIMarysi082010# Edytowane 9 Sierpnia 2010 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Robciu a tylko spróbuj się nie pojawić!!! Po powrocie z Baltowa, szybki przysznic i musialem szybko mknac przez miasto ile sil w GS'ie, aby zdazyc :biggrin: A zdazylem w ostatniej chwili :cool: Gratulujemy raz jeszcze i cieszymy sie razem z Wami. Marysia w sukni wygladala pieknie :lalag: Kilka fotek ode mnie --> TUTAJ . R. ;) Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawela Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 klakson się spalił, więc parada się udała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Witam jako Pan młody albo jako mąż. Panie i Panowie po prostu brak słów żeby Wam podziękować za to co dzieki Wam przeżyliśmy. Takiej parady to chyba jeszcze w naszym mieście nie było:) Dzięki naprawde ogromne za przybycie palenie gumy jazde na gumie czy to przedniej czy to tylnej:) i za cały ten hałas:) Tak jak mówiłem na paradzie beczka odbędzie się 13go w pt nad jeziorem miejskim. Jadła i napitku nie zabrakie. Serdecznie zapraszamy wszystkich ktorzy nam towarzyszyli w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) Taka parada to marzenie każdego motocyklisty i motocyklistki który marzy o ślubie :P Powodzenia na nowej drodze życia i do zobaczenia nad jeziorem. P.S ja przyjadę dopiero około 20-21 lub w sobotę z samego rana,,, praca... Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kochani! Strasznie Wam dziekuję za tą wspaniałą paradę. Tak jak napisał mój MĄŻ - brak słów. Całe życie marzyłam o takim podjeździe pod kościół i sie udało:))) :clap: Jak siedziałam w tym koszu, to aż mi zawory w oczach nie wytrzymały ze wzruszenia - myślałam, że będę twarda. Do zobaczenia na beczce DZIĘKUJEMY!!!! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 A właśnie żeby się upewnić to spotykamy się nad jeziorem miejskim w Ostrowcu Lubelskim tak? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masza Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Nad miejskim w Ostrowie Lubelski. Tam, gdzie ten kudłaty koleś "palił" gumę:) Edytowane 12 Sierpnia 2010 przez Masza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 [...] Tam, gdzie ten kudłaty koleś "palił" gumę:) Sluszne okreslenie owego osobnika :biggrin: ...a mowili, ze "nieeee spaliii" :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Kudłacz jest strasznie spiętym człowiekiem... :banghead: Późno przybyłem ale było miło pomimo panującego zapachu przez pewien czas :bigrazz: dzięki za piwko mięsko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi