UlaKosia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Lista osób, które wpłaciły zaliczkę. Stan na dzień 23.08.10 godz: 21:40: 1.-lisio- :icon_biggrin: 2. FIDEL 3. tango 4. SCREECH 5. MARO78 6. HERO 7. Mietek aha i jeszcze jedno, są wolne jeszcze dwa miejsca. Dwie osoby z poprzedniej listy zrezygnowały. Czesc, Chętnie dołącze do grona uczestników. Czy już znana jest dokładnie data kursu? Cytuj * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Czesc, Chętnie dołącze do grona uczestników. Czy już znana jest dokładnie data kursu? Dokładna data to 4 i 5-ty wrzesień godz. 8:30, niestety zwolniło się kolejne miejsce tak więc na razie jest 13-tu zadeklarowanych. Na razie siedmiu dało zaliczkę. Coraz nas mniej :(( Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez -lisio- Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Kilka osob sie deklarowalo jako chetnych, jesli bedzie wolne miejsce - wiec maja teraz zielone swiatlo. Spokojnie, jest jeszcze kilka dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Dokładna data to 4 i 5-ty wrzesień godz. 8:30, niestety zwolniło się kolejne miejsce tak więc na razie jest 13-tu zadeklarowanych. Na razie siedmiu dało zaliczkę. Coraz nas mniej :(( 4 i 5 to ja niestety odpadam. Nie bedzie mnie w tym czasie w Warszawie. Ale jesli będą jeszcze organizowane takie kursy z przyjemnościa skorzystam Cytuj * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 4 i 5 to ja niestety odpadam. Nie bedzie mnie w tym czasie w Warszawie. Ale jesli będą jeszcze organizowane takie kursy z przyjemnościa skorzystam A szkoda, myślałem, że może weźmiesz ze sobą koleżanki z jutuba :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UlaKosia Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A szkoda, myślałem, że może weźmiesz ze sobą koleżanki z jutuba :bigrazz: koleżanki nie jeżdzą moto Cytuj * Nie żyje po to by oddychać. Żyję dla dla chwil, które zapierają dech w piersi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 ale na plecakach latają profesjonalnie;) Myślałem bardziej o towarzystwie, nie dosiadaniu sprzętów. A odnośnie tematu: mam nadzieje, że nam skład dopisze. Gdzie są osoby, które się deklarowały wcześniej? TomekJ.,Szelbisz, delegat? Heloł? Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 koleżanki nie jeżdzą moto A szkoda, bo jakaś amazonka przydałaby się na kursie, żeby trochę złagodzić obyczaje, mniej by było "rzucania mięsem", plucia na asfalt i innych zachowań które w obecności kobiet nie przystoją :bigrazz: ale na plecakach latają profesjonalnie;) Myślałem bardziej o towarzystwie, nie dosiadaniu sprzętów. A odnośnie tematu: mam nadzieje, że nam skład dopisze. Gdzie są osoby, które się deklarowały wcześniej? TomekJ.,Szelbisz, delegat? Heloł? Chłopaki dostali info na PW, tak więc czekam. Poza tym ogłosiłem się również w "innych mediach" tj. na forum Yamahy XJ. Może jeszcze ktoś się skusi. Myślę, że jak nie komplet to blisko kompletu będzie. W razie jakby zabrakło jednego nie ma tragedii jak dwóch trzeba będzie przynieść na kurs 20 zł więcej ale na plecakach latają profesjonalnie;) Myślałem bardziej o towarzystwie, nie dosiadaniu sprzętów. A odnośnie tematu: mam nadzieje, że nam skład dopisze. Gdzie są osoby, które się deklarowały wcześniej? TomekJ.,Szelbisz, delegat? Heloł? Chłopaki dostali info na PW, tak więc czekam. Poza tym ogłosiłem się również w "innych mediach" tj. na forum Yamahy XJ. Może jeszcze ktoś się skusi. Myślę, że jak nie komplet to blisko kompletu będzie. W razie jakby zabrakło jednego nie ma tragedii jak dwóch trzeba będzie przynieść na kurs 20 zł więcej ale na plecakach latają profesjonalnie;) Myślałem bardziej o towarzystwie, nie dosiadaniu sprzętów. A odnośnie tematu: mam nadzieje, że nam skład dopisze. Gdzie są osoby, które się deklarowały wcześniej? TomekJ.,Szelbisz, delegat? Heloł? Chłopaki dostali info na PW, tak więc czekam. Poza tym ogłosiłem się również w "innych mediach" tj. na forum Yamahy XJ. Może jeszcze ktoś się skusi. Myślę, że jak nie komplet to blisko kompletu będzie. W razie jakby zabrakło jednego nie ma tragedii jak dwóch trzeba będzie przynieść na kurs 20 zł więcej Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 W razie czego daj znać, to rozpuszcze jeszcze wici na forum kawasaki. Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 A odnośnie tematu: mam nadzieje, że nam skład dopisze. Gdzie są osoby, które się deklarowały wcześniej? TomekJ.,Szelbisz, delegat? Heloł? Chłopaki dostali info na PW, tak więc czekam. Poza tym ogłosiłem się również w "innych mediach" tj. na forum Yamahy XJ. Może jeszcze ktoś się skusi. Myślę, że jak nie komplet to blisko kompletu będzie. W razie jakby zabrakło jednego nie ma tragedii jak dwóch trzeba będzie przynieść na kurs 20 zł więcej Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Lisio chyba wrzucal info w rozne miejsca i stad tyle postow z ta sama trescia :) Krzywer daj spokoj, tamten watek jest juz historia.... A moze sam jakas moto-niewiaste zaciagniesz na kurs? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Lisio chyba wrzucal info w rozne miejsca i stad tyle postow z ta sama trescia :) Krzywer daj spokoj, tamten watek jest juz historia.... A moze sam jakas moto-niewiaste zaciagniesz na kurs? ;) A żebyś wiedział, że właśnie o tym pomyślałem. Nawet napisałem w jedno miejsce. Jasnowidz jaki, czy cooo? :biggrin: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Ja bym chętnie dołączył gdyby to nie było takie drogie. Przy 9 osobach wychodzi po 500zł :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Przed chwilą rozmawiałem z instruktorem. Wg niego optymalna liczba motocykli to 15. Ma być trzech instruktorów. Jak będę znał konkretny termin a będzie to prawdopodobnie dziś po południu zaczniemy robić listę uczestników. Przy 15-tu motocyklach to koszt ok 300 zł na łeb za 12 godzin, tak więc raczej po taniości wychodzi :biggrin: Są już konkrety. Termin kursu to 4 i 5 wrzesień. Na razie kompletujemy listę. Odliczamy do 16-tu i zamykamy listę, proszę się dopisywać. Wszyscy którzy się odezwali dostaną info na PW Myślę, że jak nie komplet to blisko kompletu będzie. W razie jakby zabrakło jednego nie ma tragedii jak dwóch trzeba będzie przynieść na kurs 20 zł więcej Ja bym chętnie dołączył gdyby to nie było takie drogie. Przy 9 osobach wychodzi po 500zł :/ No, a przy jednej 4500zł. Skąd Ci się wzięło 9 osób? Przeciez -lisio- napisał że jeśli nie komplet, to blisko kompletu, więc koszt to ok. 300zł. Nie marudź tylko się zapisuj i pisz do lisia o nr konta i dane do przelewu. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 OK. Nie krzycz :icon_rolleyes: Na poprzedniej stronce zobaczyłem listę składającą się z 8 osób i tak mi się pomyślało. Pożyjemy, zobaczymy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi