pawelekmal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Może ktoś z was ma jakieś ortalionowe przeciwdeszczowe spodnie do założenia na wierzch i pożyczy mi na czas trwania kursu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-lisio- Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Może ktoś z was ma jakieś ortalionowe przeciwdeszczowe spodnie do założenia na wierzch i pożyczy mi na czas trwania kursu? :) A po co Ci?? Przecież mówiłem, że pogoda jest zamówiona. Jak tak będziesz krakał to jeszcze coś wykraczesz :icon_twisted: . Już się nie mogę doczekać do soboty :crossy: Cytuj jazda motocyklem to najprzyjemniejsze co można robić w ubraniu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zobacz w MCS na Prymasa Tysiaclecia czy nie maja jeszcze specjalnych spodni na moto - maja rozpinane nogawki na dole zeby mozna bylo wlozyc spodnie bez zdejmowania butow... Mam akurat tylko jedna pare... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ja też się nie mogę doczekać..... ....ale poniedziałku, żebym był już z powrotem cały i zdrowy w Łodzi :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zobacz w MCS na Prymasa Tysiaclecia czy nie maja jeszcze specjalnych spodni na moto - maja rozpinane nogawki na dole zeby mozna bylo wlozyc spodnie bez zdejmowania butow... Mam akurat tylko jedna pare... byłem ale widziałem tylko pełni kombiak przeciwdeszczowy za 180 zł a to mi się nie uśmiecha :bigrazz: . Z intermotorsu już jadą do mnie alpiny ast-1 (cena + brak protektorów w komplecie odstrasza) i ixona jakieś ciekawe spodenki do przymiarki. Może zdążę przed weekendem. Lisio, skoro zamówiłeś pogodę to już nie kraczę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Powodzenia koledzy, uważajcie w złożeniach i opiszcie wrażenia :D mam nadzieję że te życzenia są również dla koleżanki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no to może Was to zainteresuje coś mi się wydaje, że to stamtąd :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ciekawe ciekawe co my tam będziemy kręcić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 no to może Was to zainteresuje coś mi się wydaje, że to stamtąd :banghead: Hogan, a co złego widziałeś w tym filmiku? A może nie lubisz ducati? :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hogan Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wręcz przeciwnie, nie lubię zakrętów ;) a chciałbym się w nich mieścić bez pampersa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ktoś wcześniej pisał, że kiedyś na tym szkoleniu, ktoś pożyczył policjantowi swój motocykl, żeby pokazał, że nie tylko na swoim tak umie. Może to właśnie to :) btw. Nie chcę glebnąć na tych slalomach ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROŚ Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Gdyby zaszła taka sytuacja, że ktoś zrezygnuje to proszę o dopisanie mnie do listy. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 To co - robimy jutro spotkanie w 2oo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia11 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Koledzy chcę się tylko upewnić czy w sobotę po szkoleniu wybieramy się gdzieś razem posiedzieć tak jak wspominał lisio?? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Na pewno cos zorganizujemy zeby poopowiadac o wrazeniach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi