KAZIK 44 Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, Posiadam k750, przejade nim 300 m i nagle zaczyna klekotac w silniku i traci na mocy i gasnie. Poczekam troche odpalam i na nowo zrobie 300 m i znowu zaczyna klekotac tak jak by zawory i na nowo gasnie i tracac moc. Skrzynia jest ok bo wymienialem z innego sprzetu. Czy ktos mi moze poradzic co jest grane ? Moze ktos mial taki sam problem ? Pozdrawiam. Kazik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Na górze forum jest dział "Weterany/klasyki" a w nim poddział "marki radzieckie". Zajrzyj tam, znajdziesz kilku speców bo tu rzadko zaglądają. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK 44 Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Na górze forum jest dział "Weterany/klasyki" a w nim poddział "marki radzieckie". Zajrzyj tam, znajdziesz kilku speców bo tu rzadko zaglądają. Dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Luzy masz wlasciwie ustawione :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi