ajriszkofi Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1159397730 A co mi tam! Zachwalać GSa nie będę, bo qurim robi to lepiej ;) Zaczął mi doskwierać za krótki gaz, toteż czas najwyższy na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Widzę rdzę :wink: Na Omedze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 Widzę rdzę :wink: Na Omedze :icon_mrgreen: No, Omega ma duużo rdzy. I chyba nie jeździ. Ale sąsiad jest spoko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 hajabuzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 hajabuzę Gabarytowo będzie pasować :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Gabarytowo będzie pasować :biggrin: Dziwię się, że nie zaproponowałeś zatem goldwinga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Dziwię się, że nie zaproponowałeś zatem goldwinga. Na Goldwingu nie wyglądała byś Sexy :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Na Goldwingu nie wyglądała byś Sexy :biggrin: Klaudiusz, ja to nawet na kozie wyglądałabym fenomenalnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Klaudiusz, ja to nawet na kozie wyglądałabym fenomenalnie ;) No weź ..... nie porównuj Kozy z Hajką bo Marek focha strzeli :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi