BoMbA105 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Siema w moim kdxie cos jest jeszcze nie tak. odpalam chodzi ładnie na obrotach, zostawiam idę po kask do domu wracam i jeszcze chodzi, wsiadam na niego żeby gdzies jechać pojade moze ze 200 metrów nagle gaśnie i nie chce zapalić;| a potem jak postoi to zapali i znow to samo;/ nie wiecie co moze byc przyczyną ? :banghead: Edytowane 20 Lipca 2010 przez BoMbA105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejdzik Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Patrz kolor świecy, wg mnie zbyt bogata dawka biegu jałowego i za wysoko iglica. Jak śmigasz na otwartej w pełni przepustnicy to moto się nie dławi ? Jak szybko wkręca się na obroty?... Nagraj film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 (edytowane) kolor świecy zobacz albo jakaś awaria cewki zapłonowej ub samej świecy .......to sie stało nagle ?? żeby wykluczyć zapłon odrazu jak zgaśnie wykręc świece i zobacz czy jest iskra.... ja tak miałem w mtx jak mi padała cewka zapłonowa, z tym że u mnie nieregularnie czasem 100m czasem 10km przejechałem zgasła i zero reakcji wystarczyło chwilke odczekać i znowu zapaliła... Edytowane 21 Lipca 2010 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoMbA105 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 iskra jest ale lata po całej swiecy. no to ja mam to samo ze przejade kawałek i gaśnie i to się stało nagle, wczesniej dobrze jezdził! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 jaki kolor ma świeca :icon_question: Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoMbA105 Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Już wszystko ok był zapchany kranik i filtr paliwowy wymieniłem tez nowe węzyki i motor jezdzi jak potrzeba dziękuje wszystkim za pomoc :icon_exclaim: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi