Majkiel Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam. Jeździ ktoś w tych butkach. Warte ceny? Wiem że to nie jest nawet klasa średnia ale lepsze to niż adidaski. Chciałbym poznać opinię użytkowników tych butów. http://moto.allegro.pl/item1116420719_buty...0zl_gdansk.html a może lepiej byłoby rozejrzeć się za używkami SIDI, Alpinestars w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper4 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Ja je kupiłem za 300 i moim zdaniem się opłacało, za 369 bym nie kupił :P Wcześniej jeździłem w Probiker Traveller ale te są o wiele lepsze, twardsze itp. Jedyny minus dla mnie to brak regulacji obwodu cholewy, bo jest dla mnie za szeroka i noga lata(mam chudą nogę). Nie przeszkadza to w jeździe, ale podczas W boje się, że mogą sobie odlecieć. A i jeszcze ten rzep przy suwaku nie dochodzi do końca w niektórych miejscach, i woda może wpadać, najbardziej jak jakiś tir obok w kałuże wjedzie :P ale jak ma się spodnie na butach to już problem znika ;) Osobiście jakbym miał kupować jeszcze raz (za taką kase) to bym je kupił, ale następne moje buty to na pewno będą jakieś sidi, alpiny z regulacją cholewy. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper1r6 Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 jesli bardzo zalezy Ci na czasie to kup, nie powinienes miec z nimi problemu, kumpel jezdzil w takich sezon i nic zlego sie nie dxzialo. Ale to napewno nie to samo co w.w. marki jak masz czas to szukaj z "drugiej reki". Ja kiedys kupilem sidi za 480 bo okazaly sie za duze na kolesia, nawet nie drasniete podobno raz sie w nich przejechal wygladaly jak noweczki a dalem polowe kasy. Teraz kupilem Xpd "siodemki" AGS 2 za 900! no i co z tego ze nie maja gwarancji bo sklep rozwiazal umowe z dealerem....7 stowek w kieszeni:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el_szymono Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Noszę się z zamiarem kupna tych butów, niestety nigdzie w okolicy ich nie znalazłem do przymierzenia i nie wiem czy nie będę ich musiał kupić w "ciemno" z sieci. Zastanawiam się nad rozmiarami 43 i 44 przy moim rozmiarze stopy ok. 27,5cm. Czy ktoś z Was ma któryś z tych rozmiarów i wie jak one wypadają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Noszę się z zamiarem kupna tych butów, niestety nigdzie w okolicy ich nie znalazłem do przymierzenia i nie wiem czy nie będę ich musiał kupić w "ciemno" z sieci. Zastanawiam się nad rozmiarami 43 i 44 przy moim rozmiarze stopy ok. 27,5cm. Czy ktoś z Was ma któryś z tych rozmiarów i wie jak one wypadają? kupując z netu w normalnych sklepach możesz zwrócić w przeciągu 10 dni bez podania przyczyny. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość el_szymono Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 kupując z netu w normalnych sklepach możesz zwrócić w przeciągu 10 dni bez podania przyczyny. Jasne, tym niemniej zanim kupie chciałbym zwiększyć swoje szanse na trafienie odpowiedniej wielkości za pierwszym razem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 wrazie czego możesz też sprawdzić tutaj ;] http://www.motocyklove.pl/ Ja tutaj zakupiłem probiker'y traveller'y i powiem szczerze że te buciki mi pasują idealnie (dla stopy 29cm rozm. 45) - moja stopa... bucik dopasowany szybka dostawa i cena nie zbyt wygórowana ...polecam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi