Shinigami Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Dzisiaj rano przed godziną 12:00 znalazłem na Al. Jerozolimskich 100-200m za rondem Zawiszy w kierunku Mariottu (Śródmieścia) parę czarnych rękawic. Zainteresowanych proszę o PW lub e-mail [email protected] Jeśli opis będzie się zgadzał z wyglądem zguby to oddaję bez gadania :cool: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiety Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 uczciwy znalazca :biggrin: Cytuj NIKT NIE BEDZIE MI MÓWIŁ JAK MAM ŻYC - BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 I patrzcie kto się z tego nabija :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiking_S Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzisiaj rano przed godziną 12:00 znalazłem na Al. Jerozolimskich 100-200m za rondem Zawiszy w kierunku Mariottu (Śródmieścia) parę czarnych rękawic. Zainteresowanych proszę o PW lub e-mail [email protected] Jeśli opis będzie się zgadzał z wyglądem zguby to oddaję bez gadania :cool: Pozdrawiam Ja swoje śliczne zgubiłem - ale na polach pod Grunwaldem - podczas gorączkowego przebijania się z okrążenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Kurde ilu chętnych na te rękawice :icon_mrgreen: Wy tego nie widzicie ale PW nie śpi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi