ZGON Aq`rat Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Ej, ludzie - dajcie sobie na wstrzymanie!.. Chyba w żadnym innym dziale nie ma tylu wyścigów nie wiadomo, o co. Temat dotyczy imprezy w Ostrowie - tej najbliższej i daj Boże - wielu następnych; Merhu - chwała Ci za to, żeś go rozpoczął; dla mnie (i przecież nie tylko dla mnie) wszystko jest absolutnie jasne i zrozumiałe, na dzień dzisiejszy dopisuję się obiema ręcyma, a szczegóły typu godzina wyjazdu, czy jadłospis na ostatnią sobotę lipca ustalimy, kiedy reszta ekipy się zdeklaruje na wyjazd. Przecież chyba właśnie po to jest FORUM DYSKUSYJNE - ten temat, to nie jest plakat, na którym ktoś ma napisać, że wyjazd do Ostrowa z ulicy Kapiszona 78 o godz. 10.22 rano. Ludzie maja internet, czytają, piszą - bliżej terminu imprezy przecież samo wyjdzie, czy jedziemy jedną grupą, czy kilkoma, kiedy, skąd... Mam tylko nadzieję, że te wyścigi nikogo nie zniechęciły do samej imprezy. Człowieki - JADYMY!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: Edytowane 15 Lipca 2010 przez aqrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Elo jestem świeży ale takie wypady typu OSTRÓW LUBELSKI to strzał w 10. Można się zintegrować i nauczyć wszystkich imion.;] Ale w Ostrowcu jest i dyskoteka i woda i lodziarnia i ogrodzenie i dziewczyny też są, czego chcieć więcej. Nie ma co rezygnować tylko działać i planować tak jak to robi Merhu. Pzdr. Moturzyści PLANUJMY kolejny wypad joł Edytowane 16 Lipca 2010 przez baily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Elo jestem świeży ale takie wypady typu Ostrowiec to strzał w 10. Można się zintegrować i nauczyć wszystkich imion.;] Ale w Ostrowcu jest i dyskoteka i woda i lodziarnia i ogrodzenie i dziewczyny też są, czego chcieć więcej. Nie ma co rezygnować tylko działać i planować tak jak to robi Merhu. Pzdr. Moturzyści PLANUJMY kolejny wypad joł To na początek polecam elementarz i naukę czytania. Nikt w całym temacie nie pisał nic o żadnym Ostrowcu, a o Ostrowie Lubelskim, tym z >>> tego odnośnika <<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTIMAX1 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 No niestety podzielam zdanie Merha, "konstruktywna krytyka " jednego z forumowiczów też zaczyna mnie wk.....ć,nie używając wulgaryzmów. ROBCIU zbastuj trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 (edytowane) To na początek polecam elementarz i naukę czytania. Nikt w całym temacie nie pisał nic o żadnym Ostrowcu, a o Ostrowie Lubelskim, tym z >>> tego odnośnika <<< Daj spokój Aftys ja też takiego babola strzeliłem w poprzednim temacie :icon_razz: Też chce tam pojechać jeszcze raz w najbliższym czasie bo spodobał mi się klimat tego miejsca :icon_biggrin: ekipa wiadomo zawsze GIT :lalag: :flesje: Edytowane 16 Lipca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Pomysł dobry, ale za wcześnie. Kurde... to trochę przegięcie spotykać się tam co 2 tygodnie bo po prostu się znudzi i przestanie być takie fajne i wyjątkowe. Miłej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 [...]zaczyna mnie wk.....ć,nie używając wulgaryzmów. ROBCIU zbastuj trochę. ...masz prawo Arti do takiej opinii, ale na szczescie nie mam zamiaru bastowac. To jest forum, a nie jakis prywatny blog. I juz nie prowokujcie mnie do OffTop'owania... wyrazilem swoja niezmienna opinie i znam Wasze, a jak ktos bedzie tworzyl po kilka watkow o tym samym, to i tak sie bede czepial :icon_razz: Zycze udanej serii wyjazdow do Ostrowa Lub. :bigrazz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielson Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 Hej to jest ta imprezka w Ostrowie czy etam,pozdro :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 No się coś faktycznie cicho zrobiło w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi