Merh Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 z tego co dowiedziałem sie na ostatnim spotkaniu,kolejne ma odbyć sie 24 lipca. w sobote. tak jak ostatnio. chętni? :cool: niech sie ktos skontaktuje z Gazdą co do organizacji parkietu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 z tego co dowiedziałem [...] niech sie ktos skontaktuje [...] Moze czesc z Was uzna, ze sie czepiam, ale... mozesz mi Merhu wyjasnic o co chodzi w tym watku? Zakladasz nowy temat o jakiejs zadymie, podajesz prawdopodobnie niepewna date, zadnych konkretow, piszesz o jakims parkiecie, bzdury i ogolny haos :icon_eek: Jezeli to ma byc nowa impreza to podaj miejsce, date, czyli konkrety; a jezeli to nawiazanie do spotkania w zeszly weekend, to po kiego zakladasz nowy watek? Albo jest przegiecie w jedna strone, albo w druga :banghead: Jestes moderatorem tego dzialu, wytlumacz mi czy tutaj nie moze byc normalnie jak na innych sensownych forach? :icon_rolleyes: Co do "zadymy": Pytasz czy beda chetni, moze beda... a ja pytam czy nie ma juz innych miejsc na spotkanie niz Ostrow? Czy teraz bedzie Ostrow regularnie co dwa tygodnie? :cool: :crossy: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Czepiasz się Robciu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baily Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Superrr.....merhu super. Fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 o h*j ci chodzi czlowieku?! nie podoba sie to nie czytaj i sie nie wypowiadaj. podam wiecej info,jak bede miał blizsze dane.kto chce to przyjedzie,jak zwykle zresztą. to nie jest impreza tylko spotkanie. mam ci podac cene biletu i atrakcje?! nie wkurwiaj już.. za duzo masz do powiedzenia w kazdym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 mnie nie bedzie i kilku kolegow z ekipy pewnie tez. bedziemy w ten weekend swietowac ostatnie dni mojego kawalerstwa (czyt. wieczor kawalerski trwajacy 2dni) udanego spotkania Wam życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 o h*j ci chodzi czlowieku?![...] ...o balagan jaki tworzy moderator tego dzialu :bigrazz: [...]nie podoba sie to nie czytaj i sie nie wypowiadaj. [...] ...chcialbys :bigrazz: [...] nie wkurwiaj już.. za duzo masz do powiedzenia w kazdym temacie. ...nie podoba sie, to nie czytaj i sie nie wypowiadaj :bigrazz: I proponuje wiecej dystansu do konstruktywnej krytyki :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Moze czesc z Was uzna, ze sie czepiam, ale... mozesz mi Merhu wyjasnic o co chodzi w tym watku? Zanim włączyłem temat gdy widziałem sam tytuł już domyśliłem się o co chodzi bo z tym nie trudno. Niestety mnie na 90% nie będzie bo kumpel zaprosił mnie na imprezę kawalerską już miesiąc temu tak więc 24-tego będę na półmetku :icon_razz: Edytowane 14 Lipca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Pytasz czy beda chetni, moze beda... a ja pytam czy nie ma juz innych miejsc na spotkanie niz Ostrow? Czy teraz bedzie Ostrow regularnie co dwa tygodnie? :cool: :crossy: To jeśli już ma być KONSTRUKTYWNIE, to może by zaproponować inne miejsce, termin?.. Bo z całym należnym szacunkiem - w tym przypadku ta krytyka taka nie za bardzo konstruktywna, trochę się chyba Robciu czepiasz kolegi Merha :icon_rolleyes: Sorka - to moje skromne zdanie, a klepię tutaj, bo znam Was obu, jesteście zajebiaszczymi człowiekami i kurde - lepiej wypić sobie po sztuce piany, piątkę przybić i się tak nie ścigać na literki, bo i po co? Tylko atmosfera się deczko psuje w wątku dotyczącym chyba dość sympatycznej imprezy. Może i ja tu się na szczyty ambicji nie wznoszę proponując tylko piany sztukę, ale w końcu Czesio mi nową ksywę nie bez powodu przybił :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 [...] to może by zaproponować inne miejsce,[...] Jestem za, w Ostrowie Lub. bylo swietnie, ale po co jezdzic tam co dwa tygodnie? :cool: [...]trochę się chyba Robciu czepiasz kolegi Merha :icon_rolleyes: [...] ...absolutnie nie, lubie Merha, ale wkurza mnie taki haos w tym dziale. Sam uwazam, ze kazda impreza powinna miec swoj oddzielny watek, ale niech bedzie porzadek, jakis poziom wypowiedzi: konkretne info, data, itd. I wydawac by sie moglo, ze kazdy winien w swych wypowiedziach brac pod uwage pewne zasady forumowe, czy tez netykiete, a juz moderator zwlaszcza. Ten dzial nie jest niczyja wlasnoscia, kazdy moze tu czytac i pisac... i kazdy moze miec uwagi co do caloksztaltu. Moje uwagi dotycza formy tego watku, ktora mi sie wyraznie nie spodobala... Szanowny Kolektyw moze sie ze mna zupelnie nie zgadzac - z pokora to uszanuje :notworthy: Natomiast jezeli chodzi o "parkietowa zadyme"... jezeli bedzie to inne miejsce niz Ostrow Lub., to moja czepialska osoba postara sie przybyc :biggrin: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie chciałem uzywać wulgaryzmów,ale to jedyny wyraz ekspresji,jaki dotarł na moje pw w sprawie Roberta.piszę wiec w sumie nie tylko w swoim imieniu. widocznie niektorzy maja już dość "konstruktywnej krytyki". jesli ekipa ma inne plany-to wyjazd odwołany. koniec tematu - Aftys,zamknij lub usuń ;) ps. nie moderuje tego działu nie chciałem uzywać wulgaryzmów,ale to jedyny wyraz ekspresji,jaki dotarł na moje pw w sprawie Roberta.piszę wiec w sumie nie tylko w swoim imieniu. widocznie niektorzy maja już dość "konstruktywnej krytyki". jesli ekipa ma inne plany-to wyjazd odwołany. koniec tematu - Aftys,zamknij lub usuń ;) ps. nie moderuje tego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZGON Aq`rat Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Merhu - nie świruj, niech nikt nic nie odwołuje! Ostatnio nie mogłem się zameldować i podobno jest czego żałować; tym razem istnieje całkiem realna szansa, że dałbym radę (no chyba, że mi się młody wykluje przed terminem :icon_biggrin: ) - nic tam nie odwoływać, obiecuję mniej zgonów, niż w Komarówce - tym razem lodówkę zapakuję bezalkoholowym :flesje: A miejscówa jest moim zdaniem jak najbardziej spoko - niedaleko, nad wodą, wszystko, co trzeba na miejscu... Oby człowieków tych adekwatnych nie zabrakło, to potencjał jest na kolejny udany weekend :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 (edytowane) Kurde z chęcią pojechałbym tam raz jeszcze bo nie widzę problemu w kilku krotnym odwiedzaniu fajnego miejsca :D no ale nie dam rady raczej... P.S a co do nazwy tematy("...kolejna zadyma") to podejrzewam że została zaczerpnięta z historii o Bobku :D:P Edytowane 14 Lipca 2010 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie chciałem uzywać wulgaryzmów,[...] ...jednak uzyles :bigrazz: [...] dotarł na moje pw w sprawie Roberta.piszę wiec w sumie nie tylko w swoim imieniu. [...] ...PW - bardzo przydatna funkcja, bardzo czesto jej uzywam. Jednakze zawsze pisze tylko w swoim imieniu... nie lubie byc sekretarzem kogos innego :bigrazz: [...]widocznie niektorzy maja już dość "konstruktywnej krytyki"[...] ...cale szczescie tylko niektorzy :bigrazz: [...] ps. nie moderuje tego działu ...moje niedopatrzenie, jednak do meritum nic nie wnoszace :bigrazz: [...] wyjazd odwołany. koniec tematu - Aftys,zamknij lub usuń ;)[...] ...widze, ze nagminnym sposobem zakanczania dyskusji jest zamykanie lub usuwanie tematu. Pewnie latwiej to zrobic niz wyciagac wnioski z dyskusji... :biggrin: Postaram sie mniej czepiac... badz pozdrowiony Merhu :flesje: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Tematu nie zamknę. Traktujcie go jako miejsc ustawek na Ostrów itd. Kolejny temat o OSTROWIE będzie nagradzany: -ostrzeżeniem -blokada konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi