pleszak Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Witam mam problem z bakiem w inazumie gsx 750. na spodniej części znajdują się w nim trzy otwory, jeden na zawór paliwa wraz z filtrem, drugi na czujnik poziomu paliwa i trzeci (przynajmniej u mnie) to otwór (identyczne wejście jak na czujnik poziomu paliwa) który został przez poprzedniego właściciela zatkany w domowy sposób (silikon, jakaś guma i metalowa podkładka). Generalnie wszystko się rozpuściło i zaczęło ciec. Rozkręciłem wszystko, dorobiłem uszczelkę z odpowiedniej gumy, ale dzisiaj rano przychodzę i niestety cała niedziela pracy na nic. Dalej się poci w tym mcu. Rano obdzwoniłem allegro w poszukiwaniu drugiego czujnika paliwa żeby nie robić uszczelek samemu tylko po prostu wkręcić druga taką samą. Ale.... nikt mnie ma TAKIEGO czujnika i dlatego się pytam... CZY MOŻE OD INNEGO MOTO BY PASOWAŁ ALBO CZY KTOŚ WIE GDZIE TAKIE COŚ KUPIĆ ?? Wink Dzięki z góry!! Confused Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 bandit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi