ASh Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Witajcie Szukam poważnych chętnych na jeden z powyższych kierunków. Termin do uzgodnienia 2-3 tygodnie w okresie od 16 lipca do 20 sierpnia lub od 14 września do 3 października. Tryb jazdy - 1/3 jazdy w tempie pozwalającym podziwiać widoki, 1/3 zwiedzania ciekawych miejsc, 1/3 byczenia. Inaczej mówiąc jazda sposobem na miły czas i poznanie świata a nie celem samym w sobie. Sprzęt dowolny ale ze wskazaniem na chopper/cruiser ze względu na styl jazdy. Jeśli jest już jakaś ekipa na jeden z ww. kierunków-terminów to proszę rozważyć przygarnięcie mnie :) Pozdr. A. Edytowane 10 Lipca 2010 przez ASh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joki Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 (edytowane) hejka ja jade 5.08 a wracam 20.08 na krym trasa nieustalona :biggrin: chcesz to mozesz sie podłaczyć info o poprzednich moich wyjazdach powinny byc w tym dziale (z syrii jest na pewno) Edytowane 12 Lipca 2010 przez Joki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASh Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 hejka ja jade 5.08 a wracam 20.08 na krym trasa nieustalona :biggrin: chcesz to mozesz sie podłaczyć info o poprzednich moich wyjazdach powinny byc w tym dziale (z syrii jest na pewno) Hej. Super propozycja. Daj mi proszę namiary na siebie. Moj e-mail [email protected] Pozdr A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Hej Ash,trzeba było się wcześniej odezwać, właśnie wróciłem z małej wyprawy przez Rumunię( Trasa 7C i Constanta),Bułgarię i jej całe wybrzeże później na chwilkę Turcja i mały odpoczynek w Grecjii plus zwiedzanie wybrzeża od Aleksandropolis do Thesalonik,następnie ponownie Bułgaria i bieganie po górach( Vihren) i do domciu przez Serbię i Węgry.Polecam :bigrazz: W sumie samotnie zrobiłem(6130km) a tak razem byłoby raźniej. Możemy jeszcze pogadać o Portugalii i Maroko w późniejszym terminie,np przyszły rok,ponieważ w tym roku wolne będę miał dopiero w październiku. :wink: Pozdrawiam :flesje: Jacek (wspólne Bałkany i Albania 2007r) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Lombardo ładna traskę strzeliłeś zapodaj foty i jakiś opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi