Maniek-J8 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Witam wszystkich użytkowników.mam problem z wejsciem na wysokie obroty w yamaha dt50 pomimo licznych ustawień gaznika,czy może mi ktoś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników.mam problem z wejsciem na wysokie obroty w yamaha dt50 pomimo licznych ustawień gaznika,czy może mi ktoś doradzić? tzn co ci sie dzieje ? jak masz manete do końca to przerywa czy co? dławi znaczy robi "buuuuuuuuuuuuu" i gaśnie? Edytowane 10 Lipca 2010 przez ReD-GreeN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matys210 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Jak dławi to może filter brudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 10 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam,dzięki za odpowiedz,wczoraj juz dzieci spac musiałem kłaść .tak robibuuuu,gaznik czysciłem kompresorem dmuchałem,ustawiałem nawet zapinke na samą góre,śrube składu na max wkręciłem,poziom pływaka aż przelewa i lipa witam.dmuchałem i gaznik i filtr kompresorem i na max wkręciłem śrube składu mieszanki i iglice podniosłem,poziom pływaka bi dalej dławi ją na maxa buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas111 Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Wymień świecę , wyczyść filtr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 to nie swieca ani filtr,dławi tak jakby paliwa niedostawała,a gaznik cudaliłem na wszystkie sposoby,dysze mam 88 za mała może na 60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Chcesz powiedzieć że cylek jest przeszlifowany na średnice 43mm? Według mnie jest nawet na duża i ją zalewa Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 [gar 43mm,dysza główna 88 i niezalewa tylko muli i niewejdzie na wysokie obroty, gdy otworze przepustnice na max to jak nie przymkne to stanie .niewiem ale chyba gaznik od większego wsadze i wywale ten smiesznie mały dolot pomiędzy gaznikiem a cylindsrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 witam wszystkich.uporałem sie z dławieniem w końcu.pomoże mi ktoś jaka zębatka z tyłu powinna być w dt 50?mam60kilka ząbków i na 5 zwalnia mi już,na 3 70 wyciska,pewnie z 7 kilka ząbków trzeba co?polecam wszystkim posiadaczom 50 na wymianke garka na 43mm z tłokiem,i przeróbką gaznika-daje efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 11/48 Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 11/48 dzięki, dzięki, no tylko jak wsadze na tył 48 to wogle juz na 3 z 80 pojedzie a o 4 zapomne bo siły niebędzie.musze policzyć przód-wydaje mi sie ze z przodu jest za wielka skoro na 3 mam70km\h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 11/48 Napisałem tak jak podaje serwisówka Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek-J8 Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Napisałem tak jak podaje serwisówka oki,oki czarek-dziękówka za serwisówka. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi