Siwy_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Tak jak w temacie: powiedzcie swoje zdanie na temat tego jednaslada.pozdrawiamnorbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 O silniku i osiągach to zbyt duzo nie mogę powiedziec. Wyglad ok choc nie ukrywam ze jest kilka ładniejszych scigów 50ek. A napewno najbardziej popularny w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Mi z motorowerowych ścigaczy włanise RSka podoba sie najbardziej zrestą ze 125 też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Bardzo ładny motorowerek dzisiaj widziałem go na żywo i szczerze mówiąc bardzo mi sie podoba. Osiągi może nie są najlepsze w tej kalsie motorowerów ale jest dużo możliwości tuningu więc dla chcącego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Niestety moja apka stoi i sie remontuje.Brakowalo jakis igielek w cylindzre czy cos tak,lozyska w skrzyni iegow itp.Po porostu bedzie w srodku nowa.Jak tlok i cylinder bedzie po szlifie to bede musial ja docierac?Plus zregenerowany korbowod! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Jak tlok i cylinder bedzie po szlifie to bede musial ja docierac?Oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Jak tlok i cylinder bedzie po szlifie to bede musial ja docierac?Oczywiście Kiedy bedziesz juz rozpoczynal docieranie nie zapomnij przypadkiem o zwiekszeniu ilosci mieszanki w paliwie. Zmien ustawienia dozownika tak by podawal wiecej oleju lub nalej bezposrednio do zrbiornika paliwa. To bardzo istotne zwalszacza przy tak obciazonym silniku (na oleju rowniez nie oszczedzaj). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 w rsce sie nie szlifuje cylindra, wymienia sie go na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSH Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 w rsce sie nie szlifuje cylindra, wymienia sie go na nowy Dokladnie. Tak samo zreszta jak bodajze w przypadku NSR, ktore maja nikasilowe cylindry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Nie wymienia sie cylindra tylko tłoki na większą selekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 hmm wygląd OK, ale ścig o pojemności 50 cm3? to dziwna mieszanka. Kumpel miał GPR 50cm3. Wyglądać wyglądała ciekawie ale co do mocy i przyśpieszeń to rewelacyjna nie była jechałą najwyżej troche szybciej od skutera ale nie wiele. A z biegami musiał się chłopak nalatać i to dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sami Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja jezdzilem przez jeden dzien kiedys RS-ka 50... nawet calkiem fajna zabawa, szczegolnie ze byl to moj pierwszy kontakt z biegami :D Ale ogolnie bardzo przyjazny motorek, mozena sie sporo nawet nauczyc. Tylko ze wtedy chyba bylem troszke za mlody i slaby na nia, bo mi sie przewrocila na postoju na sam koniec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2004 No, moim zdaniem jedyna zaleta takiej RS`ki że przynajmniej jest manual i można się ewentualnie czego kolwiek nauczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No to sie chlopie mylisz...po pierwsze ucze sie jezdzic w tej pozie(nogi,rece itp)po drugie nie zabije sie na tej 50 bo niema takiego kopa zeby mi uciekl spod tyłkapo trzecie przyzwyczjam sie do jezdzenia na motocyklach z biegami Ps.Dlatego nie wzialem skutera bo niema zabawy z biegami i wiekszosc wyglada jak 50ccm a RS-ki niemaja wygladu 50ccm.W skuterze brakowalo mi tej zabawy,tylko gaz do oporu i koniec...nuda! pozdrawiamnorbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 10 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2004 Osobiscie RSka bardzo mi sie podoba (wyglad ok)Ale troche przykro ze musisz robic remont. Pewnie miala juzduzo nakulane km. (Ja kiedys chcialem kupic RSke - 95 rok, gosc chcial za nia 5500zl,ale 40 000 km to troche za duzo przejechane jak na ta mloda 50ke) :? wiec to mnie zniechecilo.Potem jak zwykle to bywa kasa zaczela topniec i kupilem Simsona i jestem z niego dumny. :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi