Buber Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 (edytowane) Witam! Przypadkiem jestem w Hamburgu i jest super okazja. W lagerverkauf (specjalny, osobny sklep z resztówkami, sztukami z zeszłego roku, itp) jest promocja "2 w cenie 1" a dokładnie - jeżeli znajdziesz sobie w sklepie 2 kaski co ci pasują to zapłacisz TYLKO ZA DROŻSZY! Czyli jak weźmiesz 2 schuberty to zapłacisz tylko za jednego. Działa, bo sobie coś niecoś kupiłem :) :D Ale oczywiście, jak to w życiu, wszędzie jest haczyk. Tutaj polega to na tym że promocja obejmuje TYLKO KASKI O INNYCH ROZMIARACH NIŻ S, M I L. Czyli promocja na kaski XL, XXL, XS, XXS, itd... Co nie zmienia faktu że warto się pobawić. Ja np używam L, a się okazało że Uvexowy XL jest dla mnie w sam raz. Także jeżeli będziecie w okolicach Hamburga to naprawdę warto. Nie wiem jak długo to będzie aktualne, zawsze można zadzwonić. Nie znajdziecie tego na necie, bo (chyba) im się nie chce bawić. Cza się pojawić i przymierzyć. Pozdro! BTW - jak wrócę do domu we wrześniu to będę miał na zbyciu Sharka RSI D-Tone Hologram XL za 119 euro - tyle dałem, tyle chcę z powrotem. Cena oryginalna na metce Louisa to 349 Euro. Metka na kasku do wglądu. Jakby co to na PW. Edytowane 7 Lipca 2010 przez Buber Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi