arti831 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 jak by to były zawory to stukało by na zimnym a nie dopiero jak sie mocno rozgrzeje. zkorzystaja z okazji wyciagnołem zawory zeby wymienic uszczelniacze i zauwazyłem ze jeden zawor wydechowy jast cały czarny tam gdzie sie styka z gniazdem, czy to jest normalne? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti831 Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 (edytowane) witam motocykliśći. dzisiaj wszystko złozyłem po odpaleniy nie stuka jak wczesniej tylko nap.....la w okolicy zaworów wydechowych jak zdjołem dekielki to krzywki maja olej a popychacze i sprezyny zaworow suche :banghead: mam dwa zastrzezenia co do tego oleju i uszczelka pod głowice jak by miała zamała srednice otworu tam gzdzie tłok pracuje, choc kupiłem orginalna japonska numery katalogowe sie zgadzaja. pomocy :notworthy: Edytowane 18 Lipca 2010 przez arti831 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 witam motocykliśći. dzisiaj wszystko złozyłem po odpaleniy nie stuka jak wczesniej tylko nap.....la w okolicy zaworów wydechowych jak zdjołem dekielki to krzywki maja olej a popychacze i sprezyny zaworow suche :banghead: mam dwa zastrzezenia co do tego oleju i uszczelka pod głowice jak by miała zamała srednice otworu tam gzdzie tłok pracuje, choc kupiłem orginalna japonska numery katalogowe sie zgadzaja. pomocy :notworthy: I mimo tego założyłeś taką uszczelkę? Głowica do ponownego zrzucenia i wypada jeszcze raz sprawdzić całość. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi