KaBaN Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Witam...Ma pytanie dotyczące amortyzatorów...a dokładnie ile zwojów powinny mieć...chodzi mi o tą chromowaną sprezyne :roll: Interesuje mnie ilosc zwojów u mz etz 150 i mz etz 251....Z góry dzieki za wszytskie odpowiedzi Podrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Liczba zwojów sprężyny: ETZ 150 :arrow: 14,5 ETZ 250/251 :arrow: 16,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Wieklie dzięki ares właśnie o to mi chodziło:) :mrgreen: :) :D Podzrawinia HUbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teddy Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witka all. Jestem nowy na tym forum i i mam pytanko odnośnie tylnych amortyzatorów w etce. Chce je pomalować na kolor baku i nie wiem czy to dobry pomysł, bo jakby nie patrzeć amorki cały czas pracują i nie wiem czy przypadkiem farba nie będzie odskakiwać. Ktoś z was malował tylne amory w etce? czym to robiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 bedzie odskakiwac nietylko dlatego ze pracuja ale sa niklowane a na niklu farba sie kiepsko trzyma Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opals Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 No niepowiedziałbym. Zależy w ogóle jaką farbą chcesz je pomalować(mósiałaby być jakaś lepsza) widziałem etz z pomalowanymi sprężynami i nic nie odskakiwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 A rozebrał ktos kiedyś te amorki, da sie w ogóle? Bo doszedłem do momentu w któerm nie wiem czy można odkecic to zeby wlac nowy olej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi