matexs7 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 1. Macie jakieś pomysły co można w niej zmienić żeby dodać jej trochę więcej mocy, mam w niej gaźnik Dellorto PHBL 24 i chyba w niej jest tyle zmienione. 2. Przyszła pora na zmianę tłoka, jakieś porady dotyczące tej "operacji" jaki tłok wybrać? 3. Z silnika zaczyna mi schodzić Farba, czym go wyczyścić, pomalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Możesz zmienić dyfuzor wraz z końcówką, zainstalować inne chłodnice, zmodyfikować skrzynię biegów, założyć inny napęd, założyć większy cylinder, odchudzić go. WSZYSTKO można. Co do tłoka, to najlepiej brać taki który zafunduje jak największą kompresję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Wydaje mi się że nie opłacalny biznes z ''tuningowaniem'' tego sprzetu. Mało ? kupuj fulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi