Vector Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 I dlatego przesiadles sie do mercedesa. :icon_mrgreen: W którym grubo z*ebała się klimatyzacja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Coby to nie bylo i tak tansze od padajacych elementow w reno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Coby to nie bylo i tak tansze od padajacych elementow w reno :bigrazz: No tak nie do końca :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Szpszedany :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Zdecydowanie potwierdzam że Mercedes jest tańszy w utrzymaniu niż Renault. Kupując części czy w ASO, czy w InterCars. No czegoś takiego to jeszcze nie słyszałem :eek: Nie wiem jak do Mercedesa, ale dla przykładu ja kupując do Megany klocki za komplet na przód i tył płaciłem 220 zł, natomiast kumplowi zamówiłem do 7, za tylne 250... Szpszedany :] Przyjdzie głupi i kupi :biggrin: Przyszedł :bigrazz: Pogratulować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi