magneto Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Pisze w imieniu organizatora moto-pikniku. 10/11 lipca tego roku po raz kolejny organizowany bedzie Moto-Piknik w Kazimierzu nad Nerem, jakies 20km od centrum Łodzi. Jak najbardziej jest mozliwosc rozbicia sie juz w piatek wieczorem, tyle ze pewnie moga troche przeszkadzac sprawy organizacyjne. wjazd 30 zl, w tym zapewnione jest ubezpieczenie, pole na namiot i browar. mozliwe ze bedzie tez kielbasa, ale tego jeszcze na 100% nie wiadomo. W Sobote wieczorem ma byc pewna atrakcja, ale nie bedziemy narazie zdradzac zbyt wiele szczegolow;) W razie jakichkolwiek pytan prosze smialo o ich zadawanie w tym miejscu i w razie czego postaram sie na wsyzstko odpowiedziec. pzdr;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelrul Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witaj magneto wiem co sie szykuje, jak tylko bedzie wolny weekend napewno sie tam spotkamy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutek ezg Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam serdecznie. Pisze w imieniu organizatora moto-pikniku. 10/11 lipca tego roku po raz kolejny organizowany bedzie Moto-Piknik w Kazimierzu nad Nerem, jakies 20km od centrum Łodzi. Witam....o której zaczyna się impreza :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 1. Blachy!! 2. Striptiz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekila350 Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 (edytowane) Witam....o której zaczyna się impreza WITAM O 10 w Sobote zaczynamy :wink: [b]Jawa 50 w rękach MISTRZA znaczy więcej, niż CBR 600 u partaczy...[/b] Magneto to było domnie?????????????????????????/ :banghead: Edytowane 6 Lipca 2010 przez tekila350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Zapraszam wszystkich fajny jest ten piknik. Niedaleko mojej dzialki ale niestety chwilowe miejsce zamieszkania uniemozliwia mi zajrzec tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekila350 Opublikowano 7 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2010 Plan Pikniku motocyklowego w Kazimierzu 10.00 zjazd chetnych 12.00 rozpoczecie imprezy wraz z uruchomieniem loterii fantowej Od godziny 13.30: 1. jazda z jajkiem na motocyklu 2. jazda z woda 3. wolna jazda parami 4. zabawa z kielbaska=) (z grilla oczywiscie) 5. mokry podkoszulek 6. trafianie pilka do dziurki 7. ostra jazda taczka 8. glosne wydechy ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 17.00 - 18.00 Parada motocyklistow -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zawody strong man (19.00) 1. przeciaganie ciagnika 2. spacer buszmena 3. rzuty pienkiem 4. przetaczanie opony 5. ciecie 6. gwozdzie 7. waga 8. spacer farmera 9. rzut kolem 10. worki z piaskiem zwyciezca otrzymuje nagrode: 1 miejsce – Pila husqvarna 2 miejsce - aerogaf na kasku 3 miejsce – gadzety husqvarny 21.00 wreczenie nagród i zabawa taneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks79 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 co się tam dzieje w niedziele ? tylko zwijanie namiotów ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonia Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam serdecznie. Pisze w imieniu organizatora moto-pikniku. 10/11 lipca tego roku po raz kolejny organizowany bedzie Moto-Piknik w Kazimierzu nad Nerem, jakies 20km od centrum Łodzi. Jak najbardziej jest mozliwosc rozbicia sie juz w piatek wieczorem, tyle ze pewnie moga troche przeszkadzac sprawy organizacyjne. wjazd 30 zl, w tym zapewnione jest ubezpieczenie, pole na namiot i browar. mozliwe ze bedzie tez kielbasa, ale tego jeszcze na 100% nie wiadomo. W Sobote wieczorem ma byc pewna atrakcja, ale nie bedziemy narazie zdradzac zbyt wiele szczegolow;) W razie jakichkolwiek pytan prosze smialo o ich zadawanie w tym miejscu i w razie czego postaram sie na wsyzstko odpowiedziec. pzdr;) Szkoda, ze tak późno się zebraliście z tym piknikiem.Mogłabym dojechać do Was z dużą grupą, a tak... siedzę w pracy i jestem wściekła , ze nie mogę się dołączyć... Nastepnym razem spróbujcie tak ze dwa tygodnie wcześniej się zebrać i dać znać, zeby więcej ludzi mogło przyjechać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Szkoda, ze tak późno się zebraliście z tym piknikiem.Mogłabym dojechać do Was z dużą grupą, a tak... siedzę w pracy i jestem wściekła , ze nie mogę się dołączyć... Nastepnym razem spróbujcie tak ze dwa tygodnie wcześniej się zebrać i dać znać, zeby więcej ludzi mogło przyjechać.Pozdrawiam ale to info poszło 2 tyg wcześniej (post z 27.06.2010) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korsarz Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Niestety jak zagląda się na forum co jakiś czas, to jest taki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonia Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 ale to info poszło 2 tyg wcześniej (post z 27.06.2010) NO tak, tylko, że mało kto czyta to forum.Były dane o piknikach podane to wtedy mówiliście, ze nie ma kto tego zorganizować i jeszcze na majowym bazarze tak mówiliscie, a tu nagle na lipcowym się okazało, ze jednak będzie impreza (w ogóle to super, ze jednak się zdecydowaliście, tylko szkoda kurcze, ze tak mało info jest na ten temat i nie na ogólnym kalendarzu...a wiecie już coś na temat kolejnej? Czy w ogóle bedzie i ewentualnie kiedy jest planowana? Zebym zdąrzyła się zamienić w robocie jak coś. Pozdrawiam Niestety jak zagląda się na forum co jakiś czas, to jest taki efekt. Nie moja wina, ze to forum nie jest w ogóle popularne...moi znajomi tak naprawdę ode mnie sie dowiedzieli o tym forum, ale też nie zaglądają tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi