bagon Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Mam zaplanowany wyjazd na wyścig F1 na Węgry w terminie: wyjazd 29 lipca, a powrót 02 sierpnia. Jakby ktoś miał chęć się przyłączyć to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KINDERMARCIN Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ja jestem zajinteresowany takim wyjazdem z tego co slyszalem to jest juz problem ze zdobyciem wejsciowek mozesz cos jasniej napisac jak sprawa by wygladala.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagon Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jadę z plecakiem. Ma się odezwać koleś ale on chce nocleg w namiotach, ja mam zarezerwowany hotel. Bilety zamówiłem ze strony: http://www.hungaroinfo.com/formel1/tickets_tri_pl.htm (Srebrna 7 na niedzielę) podobno jeszcze są. Wyjazd planujemy około 5:00, kierujemy się na przejście w Barwinku, Presov, Kosice, Miskolc i docelowo Budapeszt, w którym zaplanowane są cztery noclegi i zwiedzanie Budapesztu (między innymi oceanarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ja mam do sprzedania 3 bilety jakby ktoś był zainteresowany. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roncys Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 hej ja sie wybieram motorem do Budapesztu na F 1 może ktoś również jedzie jedziemy z Czeladzi ze Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi