ignac11 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) w dniu 3.07.2010 w miejscowości Wronczyn ( nad jeziorem w stajnicy ) koło Pobiedzisk odbedzie się II zlot motocyklowy ośrodka szkolenia kierowców MotoArtur.pl Wszystkie osoby z osrodka, ich znajomych oraz osoby kochajace monoślady ZAPRASZAMY impreza całonocna.. moża tu rozbić namiot, zjeść i się napić, muza LIVE.... WSTĘP WOLNY !!!!!!!!!Bedą różne konkursy zabawa i szkolenie z ratownictwa medycznego ( temat .. wypadek motocyklisty ) Edytowane 23 Czerwca 2010 przez ignac11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja jadę ... na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 ja niestety nie podołam... chrzciny w rodzinie... Cytuj Mój kanał Youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja niestety nie podołam... chrzciny w rodzinie... Znając Artura to za rok bedzie III zlot mam taką nadzieję ,.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi