marcin233 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam Wymieniłem wydech w swojej r1 na przelotowy. Będę robił synchro gaźników(bo od kiedy mam r1 nie robiłem) Moje pytanie to czy zmieniać skład mieszanki paliwowo powietrznej jeśli w moim przekonaniu spalanie jest w porzadku i motor też ciągnie ok?? A jęsli zmieniać to raczej na bogatszą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diesel20 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 po co robisz synchro skoro nie działałes nic w gaznikach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 (edytowane) bo to robi się co dany przebieg i np. po reg zaworów do autora temat: zobacz jak szybko schodzi Ci z obrotów na ciepłym silniku, jak schodzi wolniej to musisz wzbogacić, poza tym wykręć świece a będziesz widział jaka mieszanka. W skrajnym wypadku będziesz musiał podnieść iglice Edytowane 22 Czerwca 2010 przez toowdie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin233 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 po co robisz synchro skoro nie działałes nic w gaznikach???? Żeby moto równo chodziło na wolnych obrotahc pozatym nie robiłem od kiedyje mam i nie weim kiedy było ostatnio zrobione. toowdie dzieki za info sprawdze przed ewentualna regulacją świece i zobacze jak schodiz z wolnych obrotów. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi