Pipcyk Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Fajne sa jeszcze z LadyWskaźnik od modelu 2103. To starszy model. Sam się nad tym zastanawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 10 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 To musi być komlet: zegar + wskaźnik. Poza tym czy ten z Łady pasuje na gwint? Bo ten od Stara tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2003 Pasuje, sprawdzałem gwint też jest stożkowy samouszczelniający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biskup Opublikowano 15 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2003 a ten czujnik od stara to da sie gdzies w Junaku wmaslic? znaczy sie jak to gabarytowo wyglada i jaki ma zakres cisnien? Czy jest sens wogle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 17 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2003 Czujnik jest nieco większy, niż kapsel od wina. A czy wejdzie do Junaka-nie wiem, nigdy nie miałem Junaka. Widziałem, że montują tam olejowe manometry od jakichś klimatyzatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzytwa Opublikowano 14 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2003 Hej, Pipcyk!Takie miski olejowe, jak chciałeś, właśnie mój kumpel zimportował z Kijowa. Jak chcesz, mogę z nim pogadać, za ile je opyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 19 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2003 Ok. , daj znać najlepiej na forum. Może będzie więcej chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi