kolodzieju Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Bardzo chętnie :smile: Tylko wieczorkiem trzeba być przygotowanym na plagi komarów. Wczoraj po 70km miałem całą szybkę kasku, w owadach. rownież chętnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dobra więc, jutro wieczorem? Kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja aktualnie uruchomiłem w pracy operację eksperyment polegającą na pracy w innych godzinach tj 11-19 dlatego w moim wydaniu wieczór = conajmniej 20 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) Ja aktualnie uruchomiłem w pracy operację eksperyment polegającą na pracy w innych godzinach tj 11-19 dlatego w moim wydaniu wieczór = conajmniej 20 :icon_rolleyes: No i na pewno nie wcześniej :icon_razz: Ja tez w tym tygodniu do 20 garuję. Tylko nie wiem czy jutro dam radę, ale jest jeszcze trochę czasu, więc będę pisał :) A Ty kolodzieju czym się zjawisz? Edytowane 28 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 No i to są wakacje w tym kraju :banghead: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolodzieju Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jutro naszą małą społecznością akademicka zamierzamy polatać z godzinke koło 21. jak wypali to dam znać też tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dobra, to o której sie spotykamy? Hotel Gromada, pl. Powstańców Warszawy 2, godz. 20:30 odpowiada? I czekamy jakieś 15-20 min na spóźnialskich... Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja jednak zpasuję, właśnie zauważyłem, że mam mniej niż 250zł do 15 lipca :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 szkoda shiningami.. następnym razem. Krzywer, może uda się zebrać więcej ludzi, bo coś tam szepczą w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 szkoda shiningami.. następnym razem. Krzywer, może uda się zebrać więcej ludzi, bo coś tam szepczą w innych tematach. No jak sie uda to fajnie, bo jak nie, to we dwójke chyba nie będziemy sie włóczyć jak dwa pedzie :bigrazz: Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 A w końcu nie było Ciebie, Krzywer :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 (edytowane) A w końcu coś się działo? Ja zobaczyłem, że nie zadeklarował się nikt z naszym wyjątkiem i odpuściłem. Ktoś był???? Edytowane 29 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solik Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) oo Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Solik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleban Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 No byłem ja i kilka pięknych dziewczyn. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 (edytowane) No byłem ja i kilka pięknych dziewczyn. :cool: Kurna, jak dobra impreza to mi jak zwykle nie powiedzą :icon_razz: Dziś na tym zaciszu się spotykamy na orlenie? Edytowane 30 Czerwca 2010 przez krzywer Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi