lukimaster Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 BOS z mojego doświadczenia jest cichym wydechem. Również zaobserwowałem że wydechy BOS 'a nie należą do głośnych . Aczkolwiek wykonane są solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Microny tez mega glosne nie sa... Ale to zalezy czego kto oczekuje od wydechu. Przy swojej RF z wydechem trafilem idealnie, nie za cichy i nie za glosny, nie meczy w trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Bandzior mojego kuzyna na Micronie ryczy jak po*ebany! :bigrazz: Dużo, dużo głośniej od mojej ex Bladzi na Akrapie bez homo... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W takim razie wszystko zalezy od modelu wydechu i srednicy przelotu :D Albo moze jest cos w tych Banditach?? ;] Bo Bandzior mojego taty na Scorpionie tez daje ostro w pizde :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 No i nabyłem :biggrin: Ale miod :smile: nabylem Tytanowego BOSA o dl. 35 cm. cos pieknego. Zrobilem porownanie czy lepiej dawac z db killerem ale po paru minutach sciagnalem> Powiem Krotko nieba a ziemia. Db killer poszedl pod siedzenie :biggrin: AAAA mam ten komin co z linku tylko dla małego bandyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 (edytowane) tak sie troche podepnę pod temat żeby nie robić nie wiadomo ilu podobnych... co do Thundercata? szukam wydechu żeby ładnym basem grał, nie chce wyjca... Zastanawiałem się nad Ixilem i Scorpionem, ew. Montii- wiem, inna półka, jakby było gorzej z kasą. Co możecie mi poradzić w tej kwestii? edit: w sumie micron też niegłupio gada w tym moto, no ale ja za bardzo sie nie znam, porównać na filmikach też ciężko jak kolega niżej napisał Edytowane 8 Września 2010 przez Ghost_lbn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Bandziorek Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 W tym temacie nie jestem mocny:( nie slyszalem niewiadomo ilu wydechow ale sugerowanie sie filmami w sieci nic nie daje ten dzwiek jest poprostu taki ze sie odechciewansport komina ale na zywo to co innego. Naogladalem sie tego ale czytalem an forach ze RM nie jest zly. niby bardziej basowy. ale jak odebrac czy bardziej czy mniej jak sie wielu nie slyszalo i niema z czym porownac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 dziwi mnie troszkę, że nikt nie wspomniał o Two Brothers... Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 tylko ze TB to nie ten przedział cenowy ... Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Nikt nie wspominał o kominach devil'a, te to dopiero maja stuknięcie, kumpel założył takiego w fzr, jak moto odpalił to brama garażu 5 metrów dalej wpadła w rezonans i dzwoniła w rytm silnika :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost_lbn Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Devile wydają dźwięk odpowiedni do nazwy :D ale nie są dostępne w PL z tego co pamiętam, no i tanie też nie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 jak to nie na allegro idzie kupić a ten co kumpel kupił 300zł kosztował w prawdzie używka ale robiła szał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawfil Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ja mam Scorpiona Stainless Steel kosztował 1100 zl( 620 funtów) podstawowa wersja, mam w mojej XJR 1300 piękny basowy dźwięk. Na postoju jest cicha, nie wrzeszczy. Jak przygazujesz to i pazur pokaże tak że ludzie gapią się na ulicy. Jeżdżę bez db Killera, z nim to tak jak na oryginalnym. Wygląd też ciekawy. Zależy jaką jazdę preferujesz. Ja wole większe wypady. Jechałem z kumplem co ma suzuki GSR 600 i nie dało się wytrzymać momentami- ryk huk itp. On sam mówił, że na większy wyjazd ciężko , trzeba się przyzwyczaić. Scorpion jest kulturalny ale jak chcesz zrobić czad to go zrobisz 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 MIałem swogo czasu BOSa. KOsztował niemało bo coś ok 2400pl. Oczywiście, pięknie basowe brzmienie, fajnie lupie.. ale po 20 minutach miałem go serdecznie dosć.. łupało też we łbie. Wielu się podoba ale o ile lubie fajny dzwięk to nie może wpływać na komfort podrózowania. Akrap rozwiązał sprawę. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi